hardy20 :
didabomba :
szkoda , że o 9 musieliśmy spierdalać, ale pewnie by się to źle skonczyło jakbyśmy zostali dłużej
I tak gralismy tylko do 11 jakos... ;-)
ja tez ucieklem wczesniej bo juz za grubo sie robilo
co do samej biby w loko to bylo bardzo, bardzo sympatycznie:)
dobrze,ze mialem stopery bo naglosnienie przesadzone! za kazdym razem odwiedzajac toi-toi'a za scena mialem wrazenie, ze zaraz wyleci w kosmos:D dzieki cherry.bylo mega!pozdro dla wszystkich wariatow
didabomba :
hardy20 :
didabomba :
szkoda , że o 9 musieliśmy spierdalać, ale pewnie by się to źle skonczyło jakbyśmy zostali dłużej
I tak gralismy tylko do 11 jakos... ;-)
bo nas nie było a jakbyśmy zostali to by musieli nas wynosic pewnie
No co Ty, by bylo tanczone dalej! ;-)
hardy20 :
didabomba :
hardy20 :
I tak gralismy tylko do 11 jakos... ;-)bo nas nie było a jakbyśmy zostali to by musieli nas wynosic pewnie
zapewne gdyby nie gorączka siostry zostalibyśmy i by się skonczyło ok 15 (następny pociag tak jechał)
didabomba :
hardy20 :
didabomba :
bo nas nie było a jakbyśmy zostali to by musieli nas wynosic pewnie
zapewne gdyby nie gorączka siostry zostalibyśmy i by się skonczyło ok 15 (następny pociag tak jechał)
no włąśnie '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ja chcę jeszcze raz !!
Esti zrób selekszyn plizzzz
Konkurs:
co najczęściej mówiłam po imprezie:
A.co?
B.Coooo??
C.COOOOOOOOOO??
dzięki za bibe wszystkim!! ekipa nie do zdarcia \o/
didabomba :
hardy20 :
didabomba :
bo nas nie było a jakbyśmy zostali to by musieli nas wynosic pewnieNo co Ty, by bylo tanczone dalej! ;-)
Bo tak sie wlasnie skonczylo, przed 15 jakos... ;-)
hardy20 :
didabomba :
hardy20 :
No co Ty, by bylo tanczone dalej! ;-)zapewne gdyby nie gorączka siostry zostalibyśmy i by się skonczyło ok 15 (następny pociag tak jechał)
Bo tak sie wlasnie skonczylo, przed 15 jakos... ;-)
after 1 klasa szkoda że nie zostałam do końca
Kilka słów , impreza była "amazing" , dzięki cherry za zaproszenie , ludzi z 3 tysiace , nagłośnienie na na scenie gdzie grał to było coś ! jak to siasia napisał będą w toy toy myślalem , że odlęce
wszystko pięknie ładnie , do godziny 4 było super , pozniej jak wszedłem aby grać miałem problemy z bassem , igłą i mixerem
btw tak to jest jak sie gra z vinyli jako jedyny
Poproszę o fotki:D
Hellboy :
Kilka słów , impreza była "amazing" , dzięki cherry za zaproszenie , ludzi z 3 tysiace , nagłośnienie na na scenie gdzie grał to było coś ! jak to siasia napisał będą w toy toy myślalem , że odlęce
wszystko pięknie ładnie , do godziny 4 było super , pozniej jak wszedłem aby grać miałem problemy z bassem , igłą i mixerem
oj tam. ja gralem 3h przed toba z vinyli i bylo OK. chyba,ze miales pelno ludzi skaczacych na tym niestabilnym podescie
Hellboy :
Miło było się spotkać Łapaj fotki ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Freaky :
Hellboy :
Poproszę o fotki:DMiło było się spotkać Łapaj fotki ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Wzajemnie ale jeszcze esti robila ?
SIASIA :
Hellboy :
Poproszę o fotki:Doj tam. ja gralem 3h przed toba z vinyli i bylo OK. chyba,ze miales pelno ludzi skaczacych na tym niestabilnym podescie
No no , ja pozniej mialem problemy , nie wiem , dzieki harty za igle z systemem
Hellboy :
SIASIA :
oj tam. ja gralem 3h przed toba z vinyli i bylo OK. chyba,ze miales pelno ludzi skaczacych na tym niestabilnym podescie
Nie ma problemu Ja tez nie mialem zadnych problemow z igla. No chyba, ze ktos wjechal na ten podest wlasnie i bylo tanczone hehehhh
hardy20 :
Hellboy :
SIASIA :
Nie ma problemu Ja tez nie mialem zadnych problemow z igla. No chyba, ze ktos wjechal na ten podest wlasnie i bylo tanczone hehehhh
chce plyte wrzucic nagle mi igła zjezdza z na koniec plyty
Nie wiem co za mądra osoba wyciszyła master na 2 kreski nie było w ogóle słychać go
btw była b.d biba.
Hellboy :
hardy20 :
Ja tez nie mialem zadnych problemow z igla. No chyba, ze ktos wjechal na ten podest wlasnie i bylo tanczone hehehhh
chce plyte wrzucic nagle mi igła zjezdza z na koniec plyty
Nie wiem co za mądra osoba wyciszyła master na 2 kreski nie było w ogóle słychać go
btw była b.d biba.
sory, że tak ostro skakaliśmy na podeście
ale gdybyś nam grał kołysanki to bysmy tak nie tupali!!
Esti - dawaj foty bo nie będzie Dnia Kobiet!
foty od Esti będa - jest ich 5 milionów więc trzeba wyselekcjonowac i przerobić
odzyskałam hasło !!!! yeah!
dobra - Biba konkret!
podest - fajnie się na nim skakało!
foty - troche cierpliwości, bo faktycznie jest ich 5 milionów z tego każde po 8 MB, a conventor nie styka
to dzisiaj dzień kobiet ?
Podziękowała wszystkim za dobrą imprezę
esti :
odzyskałam hasło !!!! yeah!
dobra - Biba konkret!
podest - fajnie się na nim skakało!
foty - troche cierpliwości, bo faktycznie jest ich 5 milionów z tego każde po 8 MB, a conventor nie styka
to dzisiaj dzień kobiet ?
Podziękowała wszystkim za dobrą imprezę
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Uploaded with linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw foty akurat strona 13 bo mi sie na 1 nie chcialo wracac
Ostatnio edytowany przez doterra (2011-03-08 22:31:28)
daj znac jak znajdziesz cos ciekawego
impreza kozak, o afterze juz nie wspominajac. chyba dopiero dzis mi przestalo w uszach szumiec
dawno sie tak nie wybawilem. swietna muza i jeszcze lepsza ekipa pozdro Poznan pozdro Lodz mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie porobna powtorka
Esti czekamy na zdjecia
maro :
impreza kozak, o afterze juz nie wspominajac. chyba dopiero dzis mi przestalo w uszach szumiec
dawno sie tak nie wybawilem. swietna muza i jeszcze lepsza ekipa pozdro Poznan pozdro Lodz mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie porobna powtorka
Esti czekamy na zdjecia
Łódź pozdrawia Szczecin
Łódź pozdrawia Poznań
Zbaszyń pozdrawia Łódź,Poznań i Szczecin \o/
didabomba :
Zbaszyń pozdrawia Łódź,Poznań i Szczecin \o/
no i Łódź pozdrawia Zbąszyń!!!!! \o/
dziękuję dobranoc!!