Jak co roku, każdy z klubowiczów sporzÄ…dza z poczÄ…tkiem sezonu swój festiwalowy plan zwiedzania. JednÄ… z tych atrakcji, której z caÅ‚Ä… pewnoÅ›ciÄ… nie można przegapić jest wÅ‚aÅ›nie ta impreza, która zagoÅ›ciÅ‚a już na staÅ‚e w naszym terminarzu. Od piÄ™ciu lat jest jednym z najbardziej innowacyjnych wydarzeÅ„ na naszym rynku. Jedyna w swoim rodzaju sceneria klasztornych zakÄ…tków, korytarzy i murów. Niesamowita akustyka i dziesiÄ…tki znamienitych artystów. Taki wstÄ™p nie może zwiastować nic innego jak tylko zapowiedź kolejnej edycji festiwalu „Elektornicznego Miasta” - Electrocity VI!
Data ta sama jak co roku, 14 sierpnia, wypada tym razem w niedzielę. Pamiętajcie, że poniedziałek jest dniem wolnym do pracy!
Pierwsza pula biletów - 89 zł. Tylko w dniu 15 marca, tylko na ftb.pl!
·Sasha
·Dubfire
·ATB
·Serge Devant
·Sultan & Ned Shepard
·Myon & Shane 54
·Tim Healey
·Doorly
·Davide Squillace
·Jordan Suckley
·Carlo Lio
·Luca Bacchetti
·Josh Gallahan
·Nastia
·Philip Ailon
·Steve Murano
·Mr. X
·V_Valdi
·Carlo Calabro
·Adam De Great
·Vivka
·Niklas Venn
·Maiqel
·Puoteck
·Lolo
·Raff
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez Kira (2011-06-29 18:50:25)
Jakbym wyrwał bilety z tej puli to pewnie bym się wybrał bo wstyd się przyznać ale jeszcze na Electrocity nie miałem okazji być... ten termin nigdy Mi niestety prywatnie nie pasował ale teraz kto wie.... za 89 pln SASHA i spółka a jeszcze nazwiska dojdą....trzeba pomyśleć
Czekam na dalszą część LU...
Sasha!!!
winetu :
Jakbym wyrwał bilety z tej puli to pewnie bym się wybrał bo wstyd się przyznać ale jeszcze na Electrocity nie miałem okazji być...
to żaden wstyd, wstyd tam być więcej niż raz...
Addicted :
winetu :
Jakbym wyrwał bilety z tej puli to pewnie bym się wybrał bo wstyd się przyznać ale jeszcze na Electrocity nie miałem okazji być...
Addicted :
winetu :
Addicted :
winetu :
ani jedno ani drugie nie jest powodem do wstydu.
Wstyd to pisac takie posty...
0o :
Addicted :
winetu :
ani jedno ani drugie nie jest powodem do wstydu.
Wstyd to pisac takie posty...
Wstyd to brać to na poważnie
• Ukryj ten wÄ…tek na stronie głównej
Kira :
Niesamowita akustyka
Sasha Trzeba się zastanowić..
sMolU :
Kira :
Niesamowita akustyka
i świetna organizacja
po ostatnim roku stwierdziłem nevermore
nie robie ukryj
bo jestem ciekaw kto w tym roku bedzie usilnie probował robic mega promocje tej imprezy
nie mówie tak do końca że jest gówniana
ale jest po prostu nie dla mnie !
Addicted :
winetu :
racja..
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
0:48
ale zobaczyć Africa Islama robiącego przejścia dupą- bezcenne
Kira :
0o :
Addicted :
to żaden wstyd, wstyd tam być więcej niż raz...ani jedno ani drugie nie jest powodem do wstydu.
Wstyd to pisac takie posty...Wstyd to brać to na poważnie
Wstyd to pierdolić od rzeczy