RabinJakub :
Nie ma co się podniecać składem tylko trzeba kupować drogie i szybko uciekające bilety zeby nie obudzić się z ręką w nocniku...
swoją drogą
biwer1 :
Chałupniku- jak Cię zabraknie w tym roku to masz dupę skopaną big_smile!!!
za dużo mi o tym feście nagadaliście
chyba podali już pełny skład...
Border Community + Innervisions + Pantha du Prince + L.B.S. + Hi Tek Soul...
i nie mam pytań
AREA V (open air)
Ben Sims
Dave Clarke
Hi Tek Soul: Starring Kevin Saunderson & Derrick May
Joseph Capriati
Len Faki
Tom Ruijg
Vitalic (live)
AREA W (open air)
Adam Beyer
Luciano
Marco Carola
Ricardo Villalobos
Rik Woldring & Malbetrieb
Seth Troxler
AREA X
Ben Klock & Marcel Dettmann
Gary Beck
Laurent Garnier presents L.B.S
Luke Slater
Sandwell District (Regis & Function)
AREA Y
Chris Liebing
Dekmantel Soundsystem
Jeff Mills
Joris Voorn
Kyle Hall
Speedy J
AREA Z
Counterpart (live)
DJ Rush
Fatima Hajji
Gayle San & Sven Wittekind
God's Army (Boris S & Frank Kvitta) (live)
Miss Djax & Pet Duo (live + dj)
Oscar Mulero & Reeko
Surgeles
Tim Wolff LIVE
AREA A
Âme (live + dj)
Dixon
Henrik Schwartz (live)
Makam (live)
Mathias Kaden
Melon
Pantha du Prince (live)
Riso
AREA B (semi open air)
2000andOne
Boris Werner
Frank Haag
James Holden
Karotte
Luke Abbott (live)
Margot (live)
Paul Ritch (live)
Reboot (live)
AREA C (Island)
De Man Zonder Schaduw
Dekmantel Soundsystem
Egbert (live)
Gabriel Chamorro
Ida Engberg
Kid Culture (live)
Robert Dietz
Specker LIVE
OBŁĘD !!!
najwyższa pora kupić bilet
mam nastepne zapytanie
czy z wydrukowanym,i biletami wejdę bez przeszkód ? Pytam się bo nie mam pojęcia jakie są zasaday biletów też nie kupowałem więc ... Nie chcę stanąć tam przed wejściem i zrobić miny zdziwionego orangutana
bilety a właściwie kod kreskowy z niego jest wskanowywany przy wejściu
Dżaguś :
bilety a właściwie kod kreskowy z niego jest wskanowywany przy wejściu
Dzięki
ludzie a czym wy tam się wybieracie?
Hell Boy :
Ja tam zapierdalam nawet na wrotkach Masz jakieś lepsze połączenie?
Ostatnio edytowany przez biwer1 (2011-02-23 19:34:27)
Koti :
gutek81 :
Byc23k :
...
jedź do serbii lepiej,
a najlepiej do kosova i powiedz im: to jest serbia...bedzie goraco
a z jakiego to tematu? bo nie chce zarzucać offtop'em jeśli to nie tu
Hell Boy :
siema
wizzair
Wrocław- Eindhoven 24 06
Eindhoven -Wrocław 27 06
Hell Boy :
Warszawa - Amsterdam 25.06
Amsterdam - Warszawa 26.06
dziuma :
wizzair
Wrocław- Eindhoven 24 06
Eindhoven -Wrocław 27 06
dojazd pod sama bibe z lotniska w eindhoven czy duze kombinacje,przesiadki itp? plus hotel 3 noce w amsterdamie .ciekawi mnie jak to wyjdzie,bo zastanawiam sie nad bezposrednim polaczeniem z poznania do amsterdamu pociagiem.mozesz mi przybliżyc jak to rok temu wygladalo?pozdro
pomix :
dziuma :
wizzair
Wrocław- Eindhoven 24 06
Eindhoven -Wrocław 27 06dojazd pod sama bibe z lotniska w eindhoven czy duze kombinacje,przesiadki itp? plus hotel 3 noce w amsterdamie .ciekawi mnie jak to wyjdzie,bo zastanawiam sie nad bezposrednim polaczeniem z poznania do amsterdamu pociagiem.mozesz mi przybliżyc jak to rok temu wygladalo?pozdro
więc tak. z lotniska w Eindhoven za jakieś 2,5 ojro dojechaliśmy na dworzec główny. dalej pociągiem do Amsterdamu z 1 albo 2 przesiadkami za 17 ojro ja mam tyle szczęścia że pare km od Amsterdamu mamy z Norkiem znajomego i on nas przekimał w zeszłym roku i podrzucił autem na bibe z centrum Amsterdamu można na bibę dojechać autobusami podstawianymi przez organizatora ale to bielanka i daga mogą coś więcej na ten temat powiedzieć bo one nimi jechały.
my w tym roku tez kimamy u kolegi ale bardzo tanie noclegi można ogarnąć w samym centrum Amsterdamu. także kombinujcie
czy ktoś mógłby przybliżyć jakieś informacje odnośnie tych autobusów podstawionych przez organizatora, kursujących z centrum amsterdamu (gdzie można do nich wsiąść, o której kursują, jak długo trwa taki przejazd, jak wygląda stosunek ludzi do podstawionych busów).
double_k :
jak wygląda stosunek ludzi do podstawionych busów
nie wiem jak wygląda dojazd, ale jak wyjezdzalismy to mi sie nie podobalo
cykoelektryko :
double_k :
jak wygląda stosunek ludzi do podstawionych busów
nie wiem jak wygląda dojazd, ale jak wyjezdzalismy to mi sie nie podobalo
a podobalo Ci sie jak wyjezdzalismy sprzed expo w Gent ? do dzisiaj mnie zebro napierdala jak mi ktos zajebal ;/ tak czy inaczej z reguly srodki transportu podstawione przez organizatorow lub srodki transporu publicznego po imprezie pozostawiaja wiele do zyczenia jezeli chodzi o komfort przejazdu
Ostatnio edytowany przez ZCDona (2011-02-25 23:33:45)
bufffff jezeli chodzi o Awakenings to musze przyznac ,ze takiego luksusu to jeszcze nie widziałam. Do autokaru wpuszczane zostaje tyle osob ile jest miejsc siedzacych i od razu podstawiany jest kolejny,wiec praktycznie czekac nie trzeba..W srodku pelna kulturka, az milo sie jedzie....
Jezeli chodzi o powrot to za cholere nie moge sobie przypomniec jak wracaliśmy...
czyli jak myślałem szału z powrotem tym środkiem nie ma raczej, no ale zawsze jest to jakaś opcja
w każdym bądź razie dzięki za info
dziuma :
więc tak. z lotniska w Eindhoven za jakieś 2,5 ojro dojechaliśmy na dworzec główny. dalej pociągiem do Amsterdamu z 1 albo 2 przesiadkami za 17 ojro ja mam tyle szczęścia że pare km od Amsterdamu mamy z Norkiem znajomego i on nas przekimał w zeszłym roku i podrzucił autem na bibe z centrum Amsterdamu można na bibę dojechać autobusami podstawianymi przez organizatora ale to bielanka i daga mogą coś więcej na ten temat powiedzieć bo one nimi jechały.
my w tym roku tez kimamy u kolegi ale bardzo tanie noclegi można ogarnąć w samym centrum Amsterdamu. także kombinujcie
dzieki chyba jednak pociag lepiej pasuje
double_k :
czyli jak myślałem szału z powrotem tym środkiem nie ma raczej, no ale zawsze jest to jakaś opcja
w każdym bądź razie dzięki za info
generalnie oprócz własnego transportu to raczej jedyna
cykoelektryko :
double_k :
w każdym bądź razie dzięki za infogeneralnie oprócz własnego transportu to raczej jedyna
czyli jakaś komunikacja miejska, czy też ewentualnie taksówki raczej nie są dostępne w okolicy imprezy