trzeba sie uzbroić w rakjet fjuel!
Lewy77 :
trzeba sie uzbroić w rakjet fjuel!
fajny skład na ht
LSDj :
Klepka :
oprocz tego ze nawet w poludnie mozna dostac siekiera w plecy to nic ci nie grozi
katowice jak zawsze 100 lat za murzynami klepkens nie spinaj sie
Kurwa ;/ chciałbym żeby Wrocław był tak 100 lat za murzynami
Jakieś zasrane klubówki, Srejszenszyn Łajty, Aj Lof Niu Jery i inne chujstwa ;/ Pizda... i tyle
biwer1 :
LSDj :
Klepka :
oprocz tego ze nawet w poludnie mozna dostac siekiera w plecy to nic ci nie grozi
Kurwa ;/ chciałbym żeby Wrocław był tak 100 lat za murzynami
Jakieś zasrane klubówki, Srejszenszyn Łajty, Aj Lof Niu Jery i inne chujstwa ;/ Pizda... i tyle
marudzicie towarzyszu ja bym sie nie obrazil za jakis jeden event trance'owy
Emill :
biwer1 :
LSDj :
katowice jak zawsze 100 lat za murzynami klepkens nie spinaj sieKurwa ;/ chciałbym żeby Wrocław był tak 100 lat za murzynami
Jakieś zasrane klubówki, Srejszenszyn Łajty, Aj Lof Niu Jery i inne chujstwa ;/ Pizda... i tylemarudzicie towarzyszu ja bym sie nie obrazil za jakis jeden event trance'owy
Uznam to za żart pojebałkowy
LSDj :
Klepka :
sie nie spinam majster stwierdzam fakty....nikisz to piekna okolica, bear grylls nie dalby nawet rady
Klepka :
LSDj :
Klepka :
sie nie spinam majster stwierdzam fakty....nikisz to piekna okolica, bear grylls nie dalby nawet rady
od wrzesnia w kato bede mieszkac to rozpierdole wszelkie bydło :f
Emill :
nie, to nie zart kto mnie zna, ten wie, ze lubie sobie czasem potrensic, a nie usmiecha mi sie w tym celu kursowac ciagle do Poznania
Kocham swoje miasto i nie zamieniłbym go na żadne inne! Aczkolwiek widzę, że żyjemy w odmiennych światach. Nie krytykuję, bo ktos ma ochotę na trensiwa ale we Wrocku jest tego przesyt, a właściwego pierdolnięcia za mało ;/ Trza się ratować zachodem
Klepka :
LSDj :
Klepka :
co innego norris
Widzę żę po HardCore to niewiele zostało na tej imprezie.
na skład nie ma co narzekać.
z drugiej strony fajnie byłoby usłyszeć w tych klimatach np KillSwitch'a czy Reset'a
wszyscy lepsi ktorych tu nie ma, kurwa ludzie dajcie sobie spokoj...non stop narzekanie... a ja bym chcial korsakoff. i co? i huja nie ma, i nie placze
Postaram się zawitać, chociażby na Arkusa. (może przyjebie)
Arkus P. @ Motorola Mix Mission 26.12.2003' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Od tego seta zaczeła się moja przygoda ze 'schranzem' i Biby w Regresie = Mordowniaa
Ostatnio edytowany przez hardsoul (2011-01-27 18:17:58)
nie sądzę by Arkus przyjebał...
moze przyjebie...taki klimat tej biby...na soundtropolis nie przyjebal ale tam nie bylo ludzi do jego klimatow
Klepka :
CHYBA PLASTYKOWA SIEKIERĄ
Bilety na TOXICATOR 2011 możecie już kupić w sieci Ticketpro.
Spis wszystkich punktów sprzedaży znajdziecie na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
UWAGA!
Dla wszystkich posiadaczy biletów na TOXICATOR 2011 przygotowalismy niespodziankę!
W dniu imprezy każdy otrzyma PREZENT
- smycz z logo TOXICATOR
Więcej szczegółów na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
TOXICATOR
07.05.2011
Katowice / Galeria Szyb Wilson