tez to testuje... duzo kawalkow kojaze z WARPa wiec ciekaw jestem jak posklejane wszystko... ale juz sama tracka - ciekawie ciekawie
trzystatrzy303 :
zreszta maszzzz!kto chce to niech sciaga:)...... TECHNO&ACIDTECHNO ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Fajny
Gofer :
trzystatrzy303 :
zreszta maszzzz!kto chce to niech sciaga:)...... TECHNO&ACIDTECHNO ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Fajny
ja to w ciemno wszystki Twoje sety ściagam bo jeszcze nie było takiego który by mi sie nie spodobał
Gofer a Ty coś tworzysz? bo płyty chyba kupujesz
Dr Jakub :
Gofer :
trzystatrzy303 :
Fajny
ja to w ciemno wszystki Twoje sety ściagam bo jeszcze nie było takiego który by mi sie nie spodobał
Gofer a Ty coś tworzysz? bo płyty chyba kupujesz
czekam na mixer i będę mógł zabijać !!!
Gofer :
Dr Jakub :
Gofer :
Fajnyja to w ciemno wszystki Twoje sety ściagam bo jeszcze nie było takiego który by mi sie nie spodobał
Gofer a Ty coś tworzysz? bo płyty chyba kupujeszczekam na mixer i będę mógł zabijać !!!
to będzie piękna smierć czym będziesz zabijał? i kiedy?
Dr Jakub :
Gofer :
Dr Jakub :
Gofer a Ty coś tworzysz? bo płyty chyba kupujeszczekam na mixer i będę mógł zabijać !!!
to będzie piękna smierć czym będziesz zabijał? i kiedy?
no ja tez czekam na te produkcje:)
trzystatrzy303 :
Dr Jakub :
Gofer :
czekam na mixer i będę mógł zabijać !!!to będzie piękna smierć czym będziesz zabijał? i kiedy?
no 2 tygodnie góra miesiąc i bedzię mixer , przy dobrych wiatrach + final scratch . A grać będę to co uwielbiam uk techno , paundingi , pumpin techno i acidy ogólnie pompujące dźwieki w przyszłości dojdą jeszcze do tego hardteki
Gofer :
trzystatrzy303 :
Dr Jakub :
to będzie piękna smierć czym będziesz zabijał? i kiedy?no ja tez czekam na te produkcje:)
no 2 tygodnie góra miesiąc i bedzię mixer , przy dobrych wiatrach + final scratch . A grać będę to co uwielbiam uk techno , paundingi , pumpin techno i acidy ogólnie pompujące dźwieki w przyszłości dojdą jeszcze do tego hardteki
żebyś był laską to bym Ci dał buzi a tak to tylko piątkę Ci przybije zwłaszcza za pumpiny
Dr Jakub :
Gofer :
trzystatrzy303 :
żebyś był laską to bym Ci dał buzi a tak to tylko piątkę Ci przybije zwłaszcza za pumpiny
jak będzie mixer to zasieje rozpierdol uk , pompkami i wkręcającymi techniaczmi czas iść spać bo rano trzeba wstać
Ostatnio edytowany przez Gofer (2008-05-18 23:24:35)
Gofer :
Dr Jakub :
Gofer :
no 2 tygodnie góra miesiąc i bedzię mixer , przy dobrych wiatrach + final scratch . A grać będę to co uwielbiam uk techno , paundingi , pumpin techno i acidy ogólnie pompujące dźwieki w przyszłości dojdą jeszcze do tego hardtekiżebyś był laską to bym Ci dał buzi a tak to tylko piątkę Ci przybije zwłaszcza za pumpiny
jak będzie mixer to zasieje rozpierdol uk , pompkami i wkręcającymi techniaczmi czas iść spać bo rano trzeba wstać
tylko umarlaki śpią ale na jakiejś imprezie to mógłbyś zagrać
Dr Jakub :
Gofer :
Dr Jakub :
żebyś był laską to bym Ci dał buzi a tak to tylko piątkę Ci przybije zwłaszcza za pumpinyjak będzie mixer to zasieje rozpierdol uk , pompkami i wkręcającymi techniaczmi czas iść spać bo rano trzeba wstać
już niedługo , już niedługo kołuj dla mnie booking :F
Gofer :
Dr Jakub :
Gofer :
już niedługo , już niedługo kołuj dla mnie booking :F
ja Co mogę zagwarantować booking w klubie milano ale jak zaczniesz grać to 90% ludzi ucieknie zostanę tylko ja i ciuchcia....ale fajnie by było
qbs - yellow koza
set mojego dobrego znajomego
klimat minimal - tech house
koleÅ› naprawdÄ™ zna sie na rzeczy i tworzy zajebiste sety ale w wawie go nie doceniajÄ…
tu liczą się tylko znajomości i to co jest w modzie
posłuchajcie....naprawdę warto
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Charlie Puma :
tez to testuje... duzo kawalkow kojaze z WARPa wiec ciekaw jestem jak posklejane wszystko... ale juz sama tracka - ciekawie ciekawie
I jak?
Dr Jakub :
qbs - yellow koza
koleÅ› naprawdÄ™ zna sie na rzeczy i tworzy zajebiste sety ale w wawie go nie doceniajÄ…
'
NO NIESTETY TO JEST JUZ PLAGA NA SKALE SWIATOWA..I SCIAGAM JUZ.. a ty jakub pogrywasz cos w stolicy??
trzystatrzy303 :
Dr Jakub :
qbs - yellow koza
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówNO NIESTETY TO JEST JUZ PLAGA NA SKALE SWIATOWA..I SCIAGAM JUZ.. a ty jakub pogrywasz cos w stolicy??
ja niestety gram tylko jak sie dorwę do znajomych do sprzętu bo sam nie posiadam jak juz coś nagram to tylko traktor ale w miarę dobrze mi idzię i jak wrócę w rodzinne strony to może nagram coś w Twoim klimacie
okkkkk... w rodzinne strony?? a gdzie cie wywialo?
Ostatnio edytowany przez trzystatrzy303 (2008-05-19 00:05:43)
trzystatrzy303 :
moje rodzinne strony to niestety ściana wschodnia, Siedlce i te rejony tu nie ma szans żeby zrobić przyzwoita imprezę bo nikt nie rozumie naszych klimatów...jest tylko jaaaaazdaaaaa i nic więcej(nie licząc disco polo) ogólnie porażka...jakbym miał robić imprezę to by na niej było może z 10 osób
kawalek tribal/hardgroove techno
Dr Jakub :
trzystatrzy303 :
moje rodzinne strony to niestety ściana wschodnia, Siedlce i te rejony tu nie ma szans żeby zrobić przyzwoita imprezę bo nikt nie rozumie naszych klimatów...jest tylko jaaaaazdaaaaa i nic więcej(nie licząc disco polo) ogólnie porażka...jakbym miał robić imprezę to by na niej było może z 10 osób
no to lipaaaaa strasznaa...ale lepiej zrobic dla 10 osob niz wogolee....przeciez nie idziemy na ilosc tylko na jakosc prawdaa hehe:)
trzystatrzy303 :
Dr Jakub :
trzystatrzy303 :
no to lipaaaaa strasznaa...ale lepiej zrobic dla 10 osob niz wogolee....przeciez nie idziemy na ilosc tylko na jakosc prawdaa hehe:)
no niby tak ale mi sie marzy dobra impreza w lokalu a nie domówka a na coś takiego to przy takiej publicznosci nie ma szans....albo bym zagrał w wiejskiej dyskotece z mnóstwem ludzi którzy by uciekli po 10 minutah albo byłaby impreza na 10 osób i tak źle i tak nie dobrze....
dlatego mieszkam w stolicy....
no ta...stolica daje wiecej mozliwoscii...tu na jersey tez klimat jest strasznie hermetyczny..wszystko graja co jest na topiee w uk....czyli dj z pierwszych stron gazet...czyli wolno electronicznie dla lasek na butach z obcasem!! lipa totalna no ale cos..raz na jakis czas wylania sie ekipka z transowa imprezka i tyle..slyszlem ze robia latem jakies plenerki nielegalne poza miastem na polach przy morzu...szukamy kontaktu jakiegos z nimi moze cos bedzie dobrego!!! a ja mam w planach puscic ACIDTEKNO w ta wysepke..jest plan moze ruszy coss tylko tzreba sie zebrac z organizacja!! tak to wyglada
trzystatrzy303 :
slozo :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
size:42,4MB duration: 61:45
TL'ka:
Prefuse73 - The Letter "P"
The Flashbulb - Black Lawn Finale
Roisin Murphy - Off And On
Funkstorung - The Nipple Twist
Whisp - Lyftgeswenced
Boards Of Canada - Roygbiv
Sigur Ros - Hippipolla
Plug -Lunar Laugh
Beastie Boys - Alive
Squarepusher - Come On My Selektor
Boards Of Canada - One Very Important Thought
Clark - Night Knuckles
Roni Size - Strictly Social (Nu Tone RMX)
Plaid - Even Spring
Bonobo - Ketto
Fanfare Ciocarlia - Asfalt Tango
Modeselektor - God Speed
Aphex Twin - Avril 14'th
Plug - Delicious
Sigur Ros - Svefn-g-englar
The Flashbulb - Passage D
Plug - Feelings
Honey Is Cool - Feed The Dog
The Knife - Neon
Boards Of Canada - Turquoise Hexagon Sun
Miss Kittin - Wash'n'Dry
Aphex Twin - vordhosbn
Aphex Twin - 54 Cymru Beats
The Knife - Marble House
The Knife - Na Na Na
Boards Of Canada - Kaini Industries
Two Lone Swordsmen - Section
The Knife - NY Hotel
Bonobo - The Plug
Aphex Twin - Afx237 v7
Plug - Drum'n'Bass for Papa
Aphex Twin - Jynweythek Ylow
Towa Tei - Butterfly
LFO - Freak
The Flashbulb - Elevator Fibonnachi
Luke Vibert - I Love Acid
Boards Of Canada - Bocuma
Cex - Destination Sexy
Skalpel - 1958 (Skalpel remix)
Boards Of Canada - Aquarius
Clark - Herzog
Amon Tobin - Nightlife
Unkle - Rabbit In Your Headlight
Bonobo - Noctuary
Mathew Herbert - Last Beatolabogaaaaaa..no prosze..wkoncu cos konkretnegoo i innego!! sie sciaga juzzz
secik rewelka jak dla mnie..zostaje na dysku napewno..brawo za ambitne podejscie do sprawy...czekam na nastepne:)
trzystatrzy303 :
no ta...stolica daje wiecej mozliwoscii...tu na jersey tez klimat jest strasznie hermetyczny..wszystko graja co jest na topiee w uk....czyli dj z pierwszych stron gazet...czyli wolno electronicznie dla lasek na butach z obcasem!! lipa totalna no ale cos..raz na jakis czas wylania sie ekipka z transowa imprezka i tyle..slyszlem ze robia latem jakies plenerki nielegalne poza miastem na polach przy morzu...szukamy kontaktu jakiegos z nimi moze cos bedzie dobrego!!! a ja mam w planach puscic ACIDTEKNO w ta wysepke..jest plan moze ruszy coss tylko tzreba sie zebrac z organizacja!! tak to wyglada
czyli jak sam widzisz wszdzie jest cięzko z takimi imprezami....nie pozostaje nic innego jak zacisnąć pasa i coś samemu zrobić....ja wolę grac dla 5 osób wtajemniczonych niz dla 50 które nie wiedzą co gram
dokladnie...nie inaczej!! i tym sie roznimy od zgredowwww:)