kaZantip 2011
Pierwsze info
kaZantip Festival
official dates for 2011
30.07 pre-opening
06.08 opening
20.08 closing
27.08 final-closing
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
A ja bym się tam wybrał Tyle alko z wariatami można ogarnąć, że bania mała
Emill :
winetu :
Na Sunrise masz bliżej
podobne muzyczne klimaty i dupeczkiz tym Sunrise tos pojechal
wg mnie strasznie mocno sie nie pomylil - poogladaj sobie filmy
3 zdjęcie jest bardzo zachęcające
dereyen :
Adam O. :
www.youtube.com/watch?v=wN984Z2IZ2U
scena jak z las vegas parano
buhahahahaha przekurwanindże!!
Kira :
Fotki niezbyt zachęcające.
wolałbyś dupy facetów?
Kitana :
Kira :
wolałbyś dupy facetów?
nie byłem, ale na tyle opinii co słyszałem, zdjęcia powyżej zamieszczone oddają target imprezy... w pewnym sensie
Kitana :
Kira :
wolałbyś dupy facetów?
A ja miałem pisać, że jak dla mnie zdjęcia okej
OgarnÄ™ na jutube co to za balet...
n o o k i e :
dereyen :
Adam O. :
scena jak z las vegas parano
buhahahahaha przekurwanindże!!
dobre kwaski... myślałem że wejdą w to morze i przejdą po wodzie;) ja tam chce sie wybrać w tym roku... jakaś ekipa mile widziana;)
Kitana :
wolałbyś dupy facetów?
Ależ nie, miła koleżanko. Nie mówię tu o tyłkach tych dziewczyn tylko o charakterze imprezy, patrząc na trzecią fotkę. Nie wygląda zachęcająco. Po co te nerwy? Pytam się, po co?
@ n e s t, z czego michÄ™ cieszysz?
Kira :
Kitana :
wolałbyś dupy facetów?
Ależ nie, miła koleżanko. Nie mówię tu o tyłkach tych dziewczyn tylko o charakterze imprezy, patrząc na trzecią fotkę. Nie wygląda zachęcająco. Po co te nerwy? Pytam się, po co?
@ n e s t, z czego michÄ™ cieszysz?
Charakter imprezy niech odda masa świeżo upieczonych par ustawiających się w kolejce do wieży z linka poniżej. Celem zamieszania jest powiedzenie sakramentalnego TAK, na co oczywiście dostajesz stosowne papiry W ten oto sposób, mocno cyknięty kumpel posiadł ukraińską żonę, której imienia oczywiście nie pamięta
'
ragnar :
Kira :
Kitana :
wolałbyś dupy facetów?
@ n e s t, z czego michę cieszysz?Charakter imprezy niech odda masa świeżo upieczonych par ustawiających się w kolejce do wieży z linka poniżej. Celem zamieszania jest powiedzenie sakramentalnego TAK, na co oczywiście dostajesz stosowne papiry W ten oto sposób, mocno cyknięty kumpel posiadł ukraińską żonę, której imienia oczywiście nie pamięta
'
Gruubo
Także planuje wybrać się w tym roku ! Może być śmiesznie !
ja na trzecim zdjęciu widzę zajebiście bawiących sie ludzi, mających w dupie to co inni o nich myślą. na tym polega dobra zabawa, czyż nie ? Uśmiech, grono znajomych i dobra muzyka. Czego wy wszechwiedzący wyjadacze chcecie więcej?
beton :
ragnar :
Kira :
@ n e s t, z czego michę cieszysz?Charakter imprezy niech odda masa świeżo upieczonych par ustawiających się w kolejce do wieży z linka poniżej. Celem zamieszania jest powiedzenie sakramentalnego TAK, na co oczywiście dostajesz stosowne papiry W ten oto sposób, mocno cyknięty kumpel posiadł ukraińską żonę, której imienia oczywiście nie pamięta
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówGruubo
Technik303 :
Także planuje wybrać się w tym roku ! Może być śmiesznie !
Kitana :
ja na trzecim zdjęciu widzę zajebiście bawiących sie ludzi, mających w dupie to co inni o nich myślą. na tym polega dobra zabawa, czyż nie ? Uśmiech, grono znajomych i dobra muzyka. Czego wy wszechwiedzący wyjadacze chcecie więcej?
Otóż to.
niezla pralnia, a w zeszlym roku zastanawialem sie przez chwile czy sie nie wybrac..
wziete z oficjalnej strony:
The simple rules of love
* there is NO simple or fast sex in kaZantip.
* in the kaZantip party land we celebrate love.
* be polite, appreciate each other and respect NO's.
* give love and make love for free. there is no fee for love.
* love does not know any barriers, neither languages nor boarders.
* the usage of brains and condoms is recommend as everywhere else.
* if you did find your love you can fast marry and celebrate at kaZantip.
* offensive sex hunters can and will be banned for lifetime.
Odkopcie sobie temat z przed roku czy dwóch z archiwum. Konkretnie opisane,przedyskutowane i relacja była jakiś ziomków.
A tak szczerze....jakbym miał chęci i kaskę....a przynajmniej chęci bo mnie tam nie ciągnie...to może i bym przebolał.że to Sunrise Wschodu ale raczej bałbym się tam jechać w grupie mniejszej jak 20-30 osób c .
Myślę ,że ze względu na swoją narodowość można tam łatwiej wyłapać wpierdol od Ruskich... niż od Swoich w Kołobrzegu.
Sorry ale jak dla mnie tamte rejony to Dzicz...i nie zmieni tego goły cycek na plaży,których u nas jest pełno pod nosem....
Adam O. :
choćbym widział babke która przychodzi do mojej roboty po obiad z mopsu
chodzi tak dziennie 1 w przód 2 w tył