siemanko
kontynuując ględzenie z wątku o sunwaves 15 - pojawiło się wydarzenie na fb
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
na razie niestety nie znamy dokładnego lu.
dalej podpytuje - kto chętny? kto już był i skrobnie co nieco ?
o transporcie już pisałem w tamtym wątku - jeśli zbierze się kilka osób można pojechać autem
Jeśli nie - to najtaniej na tą chwilę wychodzi Lot (Lotem) do Bukaresztu i podróż pociągiem (700 zł)
Ostatnio edytowany przez lightning3 (2015-06-04 13:32:52)
Joł!
Wstępnie się piszę aczkolwiek tak jak wspomniałem w poprzednim temacie, wszystko zależy od sianka, no i na ile konkretnie dni jest target.
@ lightning3, masz jakÄ…Å› wizjÄ™ tego wyjazdu?
ja również bym się pisał. wiadomo ile pass kosztuje ?
Siema Siema
sorry kilka dni mnie nie było, Weekend sie przeciągnął - już wam odpowiadam.
1. @budi22 - Pass na SW17 kosztował 20 euro bodajże za 3 dni - to mnie skusiło zeby tam jechać
2. @jord - no zależy ile osób - tak jak pisałem jak we 2 - to samolot do bukaresztu wychodzi najtaniej na tą chwilę (540 zł w obie) + pociąg do konstancy, transfer z lotniska (no 610 zł maks na transport per osoba)
jak w 3kę i więcej to samochód, bo mamy możliwość przemieszczania się swobodnie, ja mogę prowadzić do rumunii całą drogę, oraz powrót jak ktoś mnie zmieni na Słowacji/w polsce
jesli samolot, to wylot z warszawy w czwartek, powrót we wtorek np.
Jeśli samochód - to wyjazd środa po robocie, tak zeby w czwartek wieczorem tam być.
problem w tym ze jestem dość mocno ograniczony urlopem - mogę maks 4-5 dni wolnego dostać. (takie ciężkie życie programisty )
lightning3 :
takie ciężkie życie programisty
dobre, dobre. :-D
byłoby elegancko, gdybyśmy jednak mieli te 4-5 osób, wtedy koszt podróży samochodem nie wyniosłby aż tak wiele. w wolnej chwili zorientuje się jak tam wygląda z noclegami, chyba, że mają pole namiotowe. :-P
Od Wczoraj dostępne są Early tickety w cenie 70lei (16 EUR)
bilet bez lineupu to cinki temat, ale w sumie za 16 euro to kupować i nie marudzić '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dziś opublikowano część line-upu w wydarzeniu
Zapowiada siÄ™ ciekawie
Alexandra
Audiofly
Barac
Bill Patrick
Cezar
Chris Liebing
Cristi Cons
Dan Andrei
Dj Sneak
Doc Martin
dOP
Dubfire
Dubtil
Gescu
Hector
Herodot
Jamie Jones
Kozo
Livio& Roby
Marc Antona
Nic Fanciulli
Pan-Pot
Petre Inspirescu
Piticu
Priku
Rhadoo
Richie Hawtin
Nie wiem, co te Rumuny tam majÄ…, ale mieli CarolÄ™ z setem 24h, a w tym Dubfire pyknÄ…Å‚ tam 17h...
Pracuję z Rumunem co był na Caroli 24h , i mowi ze chłop zaliczył 3 x ko w tym raz wyszedl na godzine puścił jakiegos seta i wrócił do tego tracki powtarzały się jak w radio eska super dj kurwo
Manyac :
Pracuję z Rumunem co był na Caroli 24h , i mowi ze chłop zaliczył 3 x ko w tym raz wyszedl na godzine puścił jakiegos seta i wrócił do tego tracki powtarzały się jak w radio eska super dj kurwo
dziękuje za te wypowiedź utwierdzilem sie w przekonaniu ze Carola to ciota
Czy ktoś był? Polecacie?
OK, byłam i mogę teraz napisać co nieco dla przyszłych zaciekawionych osób tym festiwalem. POLECAM!!! Miejscówka super, nagłośnienie, ludzie. I Impreza 24h/dobę - szaleństwo, ale panuje tam dobry klimat i można zrobić niezły maraton. Impreza miała się skończyć w poniedziałek, przedłużyła się do wtorku, a dj grają ile chcą więc impreza przenosi się w nieskończoność. Zdecydowanie tak, tak, tak. Nie spotkałam żadnego Polaka przez cały tydzień - całkiem nowa sprawa. Ale za to spotkałam tam osoby z Nowej Zelandii czy Kanady, przejechać taki kawał - to o czymś świadczy. Za rok pozycja obowiązkowa.
Antonio :
Manyac :
niewierny Antek
mitchel :
Antonio :
Manyac :
niewierny Antek
cały ja
Na Marco Carola można było przyjść i pospać, nudny jak flaki z olejem. Podbijałam ze 3 razy wciągu jego ponad 20h seta, wytrzymałam w sumie z 15 min.