Ostatnio edytowany przez budi22 (2015-03-04 14:42:52)
Å‚o matko..
za 5 dni 150e to duzo powiadasz ? to niezle
byłem raz na Pagu na bibie. rozczarowanie
How much is food & drink at the festivals?
At Hideout drinks are typically between 3GBP and 6GBP depending on what your drinking. We would advise bringing around 150GBP each for food for the week and around 400GBP each for drinks for the week.
no jak ktos idzie na festiwal zeby pic alkohol od poczatku do zgonu to faktycznie 100 na noc moglo by byc malo
aaa z tego co pamietam na dimensions wcale drogo nie bylo wiec mysle ze to co tam jest napisane to jest dobra przesada...
Ostatnio edytowany przez WojTech (2015-01-07 14:00:43)
gutek81 :
olo2001 - możesz coś więcej napisać z własnych doświadczeń jak to tam wygląda?
Nawet jak myślałeś o połączeniu tego z Urlopem w Chorwacji to....pierdol To Gutek i dawaj na Plotzlich ! Nie pożałujesz
gutek81 :
olo2oo1 - możesz coś więcej napisać z własnych doświadczeń jak to tam wygląda?
byłem tam chyba ze 2-3 lata temu przy okazji wakacji w Chorwacji. grał wtedy jamie jones, więc event skromny, ale z braku laku...
zachęcony opisem na RA, że Pag to Ibiza morza adriatyckiego zorganizowaliśmy się na tą bibkę. dojazd od strony Chorwacji (zamiast nadrabiać kilometrów drogą lądową, aby wjechać na wyspę od południa, wybraliśmy przeprawę promową, bo jechaliśmy z północy Chorwacji. przeprawa promowa ok 30e w dwie strony. nie pamiętam dokładnie ceny, ale na pewno jest już drożej niż wtedy, zresztą można w necie poszukać
nazwy klubu nie pamiętam, jednak było to na pewno przy tej głównej plaży, gdzie organizowane są biby i aftery na plaży. zlokalizowane tam jest kilka klubów. raczej jazdownie. klub open air. do ok godz. 24-01 prawie pusto, dopiero później musiał dobić jakiś prom od strony Włoch z makaronami, bo w momencie zrobił się mega tłok.
ceny na barze z tego co pamiętam to piwko 0,33l ok 3-4e, drin 5-10e.
nagłośnienie padaka, naćpane i pijane makarony, jazdowicze. oni chyba tak już mają
o 8 rano na plaży syf jak na wysypisku. zamiast rozłożyć kocyk i leżakować na plaży przy muzyczce zawinęliśmy się na kontynent, bo nikt nie miał ochoty zostać tam dłużej.
dla mnie rozczarowanie.
oczywiście mówimy tutaj o niedużej imprezie klubowej z jednym grajkiem, która pewnie nie ma żadnego odniesienia do festiwalu z takim line up?em, ale byłem, widziałem, dziękuję
czy wybrałbym się na takie festyn? gdybym był w okolicy, nie miał innych planów i mógł pozwolić sobie na rozjebanie extra 2,5k pln/os to pewnie bym pocisnął
jadąc samochodem można zminimalizować koszty, zabierając swoje żarełko, alko itp., ale i tak się rozjebie sporo kasy, bo na wyspie jest po prostu drogo, a jak wiadomo lokalni handlowcy przy takich okazjach strzygą nie tylko nad polskim morzem
Oficjalny aftermovie poprzedniej edycji -'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników