Thiev pres. 1 2 3 4 home session
styl: Techno tempo: 132BPM
czas: 54min
rozmiar: 130MB
320kbps
grane z: Reloop rmx40 / Xone 1D / Traktor
generalnie secik nagrany z okazji nudy... wiekszość już znanych pewnie większości wałków jak sie zrobi zakupy to bedzie cos nowego:D
czekam na jakies komentarze pozytywne / negatywne
póki co tylko na SoundCloud, moze pozniej zrobie jakies mirrory
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Dobry set Power Horse
obadamy co tam koniu nagrzmocil
Klepka :
obadamy co tam koniu nagrzmocil
kupe?
bez obrazy Czif
ja tez juz dawno temu przesłuchałem i bardzo dobry set musze powiedziec
mówią że dobrego techno już nie ma!? - ale po przesłuchaniu tego mixu można temu zaprzeczyć!
Techno ma się bardzo dobrze i można je usłyszeć w najlepszym wydaniu właśnie w secie "Thiev pres. 1 2 3 4 home session"
Polecam
Wstęp po prostu makabra rozumiem - tak się zaczyna wałek ale po to jest cue aby zaczac od jakiegoś rozpierdalajacego elementu na dodatek zabawa z equarizelem i ucinianie basów jest denerwujace.
Oczywiscie zaraz pojawi sie fala krytyki - takie byo zamierzenie i jaki set ty wydales itp bla bla bla........ale niejeden set przejadlem w życiu.
Za dużo monotonii - walki pasujące do siebie tzn podobny bmp , rytm na dodatek sluchanie dwoch przecietnych wałkow na topie przez 13 min jest dobre w klubie ale nie jako "wytrysk" osobowosci...
Całość przypomnia the best of tmf......
Oczywiscie z pokora przyjmÄ™ teksty typu masz wpierdol , ty chuju itp.
Jednakże tego typu post umieszczam nie po to aby kogos z błotem zmieszać tylko po to aby poruszyć do działania
Wiem jestem inny
BTw pozytyw w 29 minucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plur :
Wstęp po prostu makabra rozumiem - tak się zaczyna wałek ale po to jest cue aby zaczac od jakiegoś rozpierdalajacego elementu na dodatek zabawa z equarizelem i ucinianie basów jest denerwujace.
Oczywiscie zaraz pojawi sie fala krytyki - takie byo zamierzenie i jaki set ty wydales itp bla bla bla........ale niejeden set przejadlem w życiu.
Za dużo monotonii - walki pasujące do siebie tzn podobny bmp , rytm na dodatek sluchanie dwoch przecietnych wałkow na topie przez 13 min jest dobre w klubie ale nie jako "wytrysk" osobowosci...
Całość przypomnia the best of tmf......
Oczywiscie z pokora przyjmÄ™ teksty typu masz wpierdol , ty chuju itp.
Jednakże tego typu post umieszczam nie po to aby kogos z błotem zmieszać tylko po to aby poruszyć do działania
Wiem jestem inny
BTw pozytyw w 29 minucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do wstępu... dla mnie wlasnie najlepszym elementem tego walka jest wokal ktory wystepuje na poczatku i tak mi pasowal
nie zamierzam sie tlumaczyc itp... taki secik zrobilem i tyle no nie chciałem z tego robić żadnego "chujwiejakiegosuperpromo" ot w wolnej chwili nagrałem secik, uznałem, że może ktoś bedzie miał ochote go przesłuchać i komuś się spodoba więc wrzucilem
co do ucinania basow - zostal mi taki nawyk z czasow jak szrance i hardtechy nadupcałem
Dzieki za opiniÄ™ przynajmniej konkret
spoko luz wazne ,ze cos sie dzieje