linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
http://www5.zippyshare.com/v/84419197/file.html
genre : dark minimal, techno
time : 35 min
quality : 320 kbps
Idąc za ciosem, prezentujemy wam kolejny beforowy mix. Tym razem tyczy się on nietuzinkowego wydarzenia jakim jest impreza "Miniatury" w Opolskiej fabryce ! Miłego odsłuchu !
Z pozdrowieniami S&K
Ostatnio edytowany przez kenny (2010-10-13 00:33:39)
to jest to ^^ przetestujemy tą fabrykę
sciagom , przesluchom w robocie na nocce
mathew :
fajnie sie zaczyna mrocznym klimatem i ta trąbka pod koniec tez napedza nastrój
daje rade
niezmiernie nas to cieszy przedsmak tego co będzie w Opolu.
elegancko ale za krotko
No jak to juz pan Dropski zauwazyl odnosnie poprzedniego Exlusive befor seta... - czyms musimy was zaskoczyc podczas imprezy Dzieki i co tam u Ciebie wogole ?
ty! a wszystko z kaseciaków nagrywane :F
sorrry - ale sety
to mi się nuż otwiera w kieszeni,
LIVe tak ale nie set
Spoko gracie. Z tym, że fajnie jak byście szli jeszcze bardziej w stronę mroku no ale i tak np. track co wchodzi pod koniec 26 minuty - nie zły gniot. Typowo na udane zakończenie
dropski :
xavery :
sorrry - ale sety
to mi się nuż otwiera w kieszeni,
LIVe tak ale nie set
To tylko befor sety i zawsze bede tak wygladały. Jestescie ciekawi jak wygladaja godzinne i dłuższe, nasze mixy ? Zapraszam do przejzenia naszego flagowego produktu jakim jest seria setów Polish Coctail. Wyszlo ich do tej pory 7 w drodze ósmy i jakos do tej pory nie widziałem waszych postów pod żadnym z nich Pozdrawiam oraz dziekuje za mile opinie.
to dawaj je jeszcze raz
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw oraz bezposrednio na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw miłego odsluchu
kenny :
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw oraz bezposrednio na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw miłego odsluchu
no nadrabiamy zaleglosci
masstive :
pozytywnie
a tak przy okazji, wiecej informacji na: www.miniatury.opole.pl !!! Zapraszam !!!
masstive masstive wiele piw! :-D
agnese :
masstive :
pozytywnie
a tak przy okazji, wiecej informacji na: www.miniatury.opole.pl !!! Zapraszam !!!masstive masstive wiele piw! :-D
Dawno tego nie slyszalem
Rozumiem ze zawitasz Agnieszko !?! Specjalnie dla ciebie jakis wiatrak zalatwie zebys mogla zęby suszyc
masstive :
Dawno tego nie slyszalem
Rozumiem ze zawitasz Agnieszko !?! Specjalnie dla ciebie jakis wiatrak zalatwie zebys mogla zęby suszyc
masstivie! niestety nie wiem czy się pojawię! wszystko wyjdzie w praniu ale jakby co to szykuj ten wiatrak może nawet dwa załatw
ktoś się jeszcze skusi na łupankę