Totalnie lajtowy secik w klimatach Tech - Deep House z dużą ilością 'afryko' podobnych brzmień
Jeśli ktoś ma ochote - zapraszam do przesłuchania !
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
time : 44:15
bpm : 126
Ostatnio edytowany przez grzegorz_es (2010-10-07 22:54:14)
poka to
dobre to
Zaraz biorÄ™ siÄ™ za wyjeb@nie tego seta
Grzegorzu, dzięki wielkie za sety z radia Galicji oraz Maps to the Stars (toż to elektroniczny głeboki trip, a to było w 2008!?) Twoje dzieła rozpierdalają mi system, dosłownie.
pozdrawiam. Czekam na więcej
Troszke takie "dyskotekowe"
hardsoul :
Zaraz biorÄ™ siÄ™ za wyjeb@nie tego seta
Grzegorzu, dzięki wielkie za sety z radia Galicji oraz Maps to the Stars (toż to elektroniczny głeboki trip, a to było w 2008!?) Twoje dzieła rozpierdalają mi system, dosłownie.
pozdrawiam. Czekam na więcej
Maps i Affraid były genialne
odpalam
dzieki za opinie , te dobre ciesza te złe motywują
a co do 'dyskotekowe' - nie wiem czy loko, roberto palmero oraz np luca m z labeli : music x press , dataworx , break new soil itd majac support od : umek'a , dj pp, svena czy karotte - mozna nazwac 'dyskotekowymi' - ale to wszystko przeciez kwestia gustu ;-)
grzegorz_es :
a co do 'dyskotekowe' - nie wiem czy loko, roberto palmero oraz np luca m z labeli : music x press , dataworx , break new soil itd majac support od : umek'a , dj pp, svena czy karotte - mozna nazwac 'dyskotekowymi' - ale to wszystko przeciez kwestia gustu ;-)
moze chodzi mu o sam klimat walkow - mnie np. przypomina stara lans-warszawska houserke.
Czy zle to ,czy nie - w Watergate pykaja takie klimaty i nikt nienarzeka na muze w tym lokalu
Nie podoba mi się tak jak Maq napisał, set zupełnie w innym klimacie niż te, do jakich nas przyzwyczaiłeś. Zbyt cuksowate te wałki i nieważne czyje mają supporty, nie leży mi ta muzyka. Wolałam Twoje sety sprzed roku, o 2008 nie wspominając Ostatni utwór mi się bardzo podoba ale to za mało, bym wróciła do tego seta.
grzegorz_es :
Akurat set mi się skojarzył z muzą puszczaną w VIVIE w Sopocie Dlatego dyskotekowe A że to nie mój klimat.. no cóż o gustach się nie dyskutuje :-)
obyś tak nie zagrał w Gdańsku za miesiąc, bleee, totalnie nie ten gust
takich pyku piciu w chuj w Sopoćkowie mamy; do kosza
co do supportow - co z tego ,ze ktos z big names supportuje jak czesc z nich sama zaczela grac ujnie po tej wielkiej zmianie tempa u wszystkich ,to te sety bardziej pasowaly mi od nich sprzed 2 lat wszystko kwestia gustu
a wlasnie ze zajebisty set, kwestia gustu
sprawa jest prosta - 'ilu ludzi tyle opinii' ... i kazdy ma racje
dobre afryki ja tam uwielbiam skakać między techno, minimalami, tech-hałsami, hałsami, oraz wszelakimi podobnymi i pochodnymi co jakiś czas
13 minuta - v-valdi zrobił kiedyś świeeeetny remix tego
i scooter tez
przesłuchałem kilka razy w aucie podczas podróży i znam go juz na pamięć świetny folklorek ... co jak co ale mnie to zajebiscie jara ... w chuj duży plus za tego secisza !!!! teraz już wiem Grzechu co miałeś na myśli jak rozmawialiśmy w kiblu ostatnio w Czekoladzie
p.s. ... rozjebałes mnie ostatnim wałkiem !!!
Ostatnio edytowany przez ShemyVee (2010-09-26 17:55:32)
zbyt cukierkowo wyszło, chyba że taki był zamysł to oki. nie podoba mi się a po opisie myślałem że będzie inaczej
pzdr
Może i cukierkowate to tech-deep house, ale słysze w tym na 100% styl Grześka.
ps. gdy wszedł wał z 11:30 min, to oniemiałem, jeśli bym takowy usłyszał na Mayday, to rozjebało by mi serce. Zajebistość!! Ogólnie secik poetyka.
Licze teraz na coÅ› odmiennego, jak trip z Maps to the Stars. Dark Electronic ]]
Ostatnio edytowany przez hardsoul (2010-09-26 21:25:45)
Grześ, jak obiecałeś, secik na 100000% w moim guście, a szczególnie pierwszy kwadrans, bo końcówkę mam już osłuchaną Nie ma to tamto, zapodaje se raz jeszcze