Po krótkiej przerwie w której pracujemy nad klubem i wielu dobrze przyjętych imprezach z takimi artystami jak Tommy Four Seven (Official), daniel stefanik czy Robert Babicz czas na kolejną mocną dawkę dobrego techno, które tym razem będzie serwowane przez piękną i utalentowaną Rebekah z labelu CLR należącym do Chrisa Liebinga.
W dzisiejszym świecie muzyki elektronicznej, Rebekah jest jedną z artystek, które wywarły trwałe wrażenie na niektórych największych postaciach sceny techno. Najbardziej inspirują ją artyści tacy jak Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin czy Billy Nasty. Aktualnie gra na największych imprezach klubowych oraz festiwalach na całym świecie, takich jak Berghain, Tresor, Fabric, Atomic Jam, Studio 80, Cocorico, Guendalina, Forsage, About Blank, Tomorrowland, Awakenings czy Exit.
Rezydentura na eventach Electricity zaowocowała późniejszą współpracą z cyklicznymi wydarzeniami z Cocoon oraz supportami dla takich artystów jak Sven Väth (OFFICIAL), Dubfire, LOCO DICE, Marco Carola i Luciano (Official Page). Pomimo wielu bookingów Rebekah znajduje czas na propagowanie swojej wizji nowoczesnego techno. Czerpie swoją wewnętrzną motwyację z pracy w studio, z dźwięków, uczuć, energii i sztuki. Jest płodnym producentem wydając remixy oraz single dla takich wytwórni jak CLR, Naked Lunch Records, Coincidence Records czy Stolen Moments.
Oprócz szacunku wśród wielu znanych artystów zyskała również szacunek u takich marek jak Akai czy DC Clothing. Ktokolwiek miał okazję aby usłyszeć i zobaczyć Rebekę na żywo, ten wie jak wiele pasji i talentu wkłada w swoje występy.
Imprezę wspiera odzieżowa marka Born To Be odpowiedzialna za tak kultowe nadruki i hasła jak LESS DRAMA MORE TECHNO.
--------------------
LINE UP
--------------------
Muzyka: Techno, Tech House
* Rebekah (CLR (Official), Decoy Records (Official) / Birmingham, UK)
* Kaotik (Elite Records (Mexico))
* Rui Aber (Funnwork Records, BORN TO BE)
* Tralien (A.T.O.M.)
VJ: .wju
--------------------
BILETY
--------------------
I Pula limitowana: 20 PLN (wyprzedana)
II Pula limitowana: 25 PLN
Dzień imprezy w kasie klubu: 30 PLN
Przedsprzedaż: Biletomat.pl - bilety online, ebilet.pl, empik.com
--------------------
INFORMACJE
--------------------
Miejsce: Klub Oczy
Adres: ul. Dominikańska 7a, Poznań (pod Trochę Kultury, wejście od ul. Szewskiej)
Data: 23.01.2015
Rozpoczęcie: 22:00
Trza być, następnej nocy będą tańce karnawałowe
będę miał kisiel!!!!!!!!!!!
didabomba :
będę miał kisiel!!!!!!!!!!!
Wysssaj go całego
A ja cały tydzień 38,2 więc odpuszczam
zajebała az miło
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez didabomba (2015-01-24 14:02:53)
tak jest w zjebanych klubach Aniołku
gutek81 :
nagłosnienie w tym klubie ssie pyte
na palcach jednej ręki można wyliczyć, gdzie nie ssie.
na t47 miałem podobne odczucia.
Cipek :
Gife :
A ja cały tydzień 38,2 więc odpuszczam
Ja pojechałem z 37,8 i wróciłem zdrowy xD wypociłem skacząc choróbsko
U mnie nie przejdzie taki manewr ja trenuje do maratonu więc zdrowie ważniejsze.
NadrobiÄ™ na Ame
budi22 :
gutek81 :
na t47 miałem podobne odczucia.
W IQ/TuneL nie ssało. Wyrywało jajca z moszny...
Ebola :
budi22 :
gutek81 :
na t47 miałem podobne odczucia.W IQ/TuneL nie ssało. Wyrywało jajca z moszny...
No włacha !