NATURE ONE „The Golden 20“
Headfloor-LineUp:
Paul van Dyk (Berlin), Axwell (Stockholm), Sven Väth (London), ATB (Bochum), Carl Cox (London), Chris Liebing (Frankfurt), Moonbootica (Hamburg), Markus Schulz (Florida), Ferry Corsten (Rotterdam), Moguai (Ruhr-Area), Tocadisco (Rio de Janeiro), Danny Avila (Madrid), Len Faki (Berlin), Klaudia Gawlas (Passau), Aka Aka feat. Thalstroem -live- (Berlin), Robin Schulz -live- (Osnabrück), Faul & Wad Ad (Paris), Felix Kröcher (Frankfurt), Alle Farben (Berlin), Marco Bailey (Brüssel), Torsten Kanzler (Berlin), Deniz Koyu (Ruhr-Area), The Advent & Industrialyzer -live- (London/Lissabon), Jorn van Deynhoven (Amsterdam), Oliver Schories -live- (Hamburg), Dominik Eulberg (Bonn), DBN feat. Cosmo Klein (Hamburg/Berlin), TWOLOUD (World), Beltek (Ljubljana), Brian Sanhaji -live- (Frankfurt), Butch (Mainz), Black Asteroid -live- (New York), Peer Kusiv -live- (Kiel), Stefan Dabruck (Frankfurt), Perc (London), Nico Pusch (Rostock), Pfirter (Barcelona), AnGy KoRe (Rom), Holgi Star (Berlin), Pappenheimer (Würzburg), DJ Dag (Frankfurt), Rey & Kjavik (Frankfurt), Skai (Frankfurt), Linus Quick -live- (Regensburg), Raphael Dincsoy (Stuttgart), Pink Panda (London), Venom One (London), Sebästschen (Darmstadt), NatureOne Inc. -live-
Golden 20 Floor:
Charly Lownoise & Mental Theo (Amsterdam), Mark`Oh (Ruhr-Area), Ilsa Gold -live- (Wien), Hooligan (Ruhr-Area), Hardsequencer (Berlin), Tanith (Berlin), Ravers Nature -live- (La Monza), Oliver Bondzio (Köln), Roland Casper (Köln), Paradizer -live (Essen), Andy Düx (Mainz), Jens Mahlstedt (Hamburg), Steve L (Bonn)
Pt.: 20:00 - 06:00
Sb.: 18:00 - 09:00
Camping od Czw. 12:00
Mixery-Opening od 20:00
Kamp czynny
od: czwartek, - 12:00
do: poniedziałek, - 18:00
auta tylko do 3,5t.
Opłaty za kamping:
Od Czwartku/Piątku: 17,- EUR + 5,- EUR kaucja za śmieci
Od Soboty: 10,- EUR + 5,- EUR kaucja za śmieci
kaucja za śmieci: na wjeździe dostajesz duży worek na śmieci, przez całą imprezę sprzątasz po sobie i wrzucasz do niego swoje odpadki, potem oddajesz pełen worek i zwracają ci kasiorę.
zwrot śmieci:
piątek 12–20 / sobota 10-18 / niedziela 05-15 / poniedziałek 09–14
prysznice: (3,- EUR):
pt, sb: 08:00 - 00:00
nd: 08:00 - 14:00
na miejscu można zakupić:
żarcie, picie i inne cuda przez okrągłe 24h
mapa campingu:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
NATURE ON 2013 Official Aftermovie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Sven Vath.. London? Cox moze napisać Melbourne sydney london Chicago i uj wie co jeszcze ale przy svenie zawsze chyba było Frankfurt.. Czy wyprowadził sie do Londynu jak depardiełow do Moskwy?
Kto jedzie? Robimy coś Gutek ? Andego? Słucham ...
MJKriSS :
Sven Vath.. London? Cox moze napisać Melbourne sydney london Chicago i uj wie co jeszcze ale przy svenie zawsze chyba było Frankfurt.. Czy wyprowadził sie do Londynu jak depardiełow do Moskwy?
Sven już oficjalnie jakiś czas temu pisał że mieszka teraz w Londynie.
Na jego bookingach nie ma już Frankfurt tylko Londyn.
MJKriSS :
ja chętnie pojadę, ale teraz się nie zadeklaruję.
po 1 mogę mieć problem z urlopem od czwartku.
po 2 mój kuzyn zaplanował chrzciny na "początek sierpnia", bo od 3-go ma urlop. póki co nie jest ustalone czy będzie to w 1 czy 2 weekend, ale wiem, że jestem chrzestnym i być muszę.
MJKriSS :
Potzrbuje koszta wyjazdu. Jeśli zmieszczę sie w swoim budżecie to + 2 osoby
transport +/-300zł
bilet +/- 300zł
camping +/-100zł
żarcie+chlanie +/-200zł
impreza catering +/-100zł
bez tysiaka w portfelu nie ma co myśleć o N1.
gutek81 :
transport +/-300zł
bilet +/- 300zł
camping +/-100zł
żarcie+chlanie +/-200zł
tysiak to i tak chyba ostro biednie. Z tego co pamietam to mnie tyle srednio kosztowalo Mayday De
no tak jak napisałem, tysiak w portfelu pozwala zacząć myśleć o festiwalu.
ale co tu dużo mówić, chyba każdy kto był potwierdzi - że impreza, te 3-4 dni są warte tej ceny!!!
Ta sama data co Dekmantel Amsterdam! I tu i tu nie pojade... Chorwacja plażing i leżing
gutek81 :
transport +/-300zł
bilet +/- 300zł
camping +/-100zł
żarcie+chlanie +/-200zł
Ten tałzen to "na biede" widze bo podejrzewam że napewno dwie ostatnie pozycje za mało oszacowałeś
mospin :
gutek81 :
transport +/-300zł
bilet +/- 300zł
camping +/-100zł
żarcie+chlanie +/-200zł
bez tysiaka w portfelu nie ma co myśleć o N1.Ten tałzen to "na biede" widze bo podejrzewam że napewno dwie ostatnie pozycje za mało oszacowałeś
Bez kitu...... 25 euro mieć na wydanie na 2 dniowy festiwal ???
Nawet jak się najebie na Polu ? Byłem dwa razy i 1500 jak w mordę strzelił..
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-04-17 07:52:27)
biba warta każdej ceny
Jak byłem dwa lata temu to chyba się zmieściłem w 1000 dlatego pytam o terażniejsze koszta.... ale spoko trzeba pomyśleć nad tym.
winetu :
mospin :
gutek81 :
transport +/-300zł
bilet +/- 300zł
camping +/-100zł
żarcie+chlanie +/-200zł
bez tysiaka w portfelu nie ma co myśleć o N1.Ten tałzen to "na biede" widze bo podejrzewam że napewno dwie ostatnie pozycje za mało oszacowałeś
Bez kitu...... 25 euro mieć na wydanie na 2 dniowy festiwal ???
Nawet jak się najebie na Polu ? Byłem dwa razy i 1500 jak w mordę strzelił..
tam można kasę za puchy trzepać - wystarczy schylić się po 4+1 i masz piwo gratis.
tam można w każdej chwili iść na kamp się strzaskać, wyspać czy wydoić kolejną flachę zbunkrowaną 50m od bramek.
naprawdę większego siana nie potrzeba, no chyba że ktoś się uprze...
znam takich, co po tym festiwalu przywozili do kraju zarobioną kasę i to nie taką małą
Np: ja
ja rok temu znalazłem nówke sztuke bilet w drodze na impreze, ktory pewnie komuś wypadł i sobie leżał pośród innych śmieci
zawsze tez można sprzedać kilka flaszek wódki, fajek dla niemców z 200% przebitką.
także naprawde trzeba chcieć, żeby tam wydać extra jakieś grube kokosy.
no jak ktoś zapierdala 1000km na festiwal by zamiast tańczyć i się bawić na miejscu i zachowuje się jak w przysłowiowym w "Polaki - Biedaki - Cebulaki " i zbiera pół nocy puszki,butelki i śmieci na haczyk to już jego sprawa...
Studenckie czasy się skończyły a Jak będę chciał pojechać do Niemców na zarobek to pojade na Ogórki a nie na festiwal
Fakt = 1000 pln na N1 to opcja na zaciskanie pasa Do wykonania bez zbędnych szaleństw ...
Gutek81 :
także naprawde trzeba chcieć, żeby tam wydać extra jakieś grube kokosy.
Pamiętaj Gutek ,że mospin jeszcze "lubi maczać paluszki" jak 99,999% tego forum w przecwieństwie do Ciebie to i wydatki większe są.... A znając możliwości tego konia aka Marco Carola !!!
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-04-18 11:34:08)
winetu :
no jak ktoś zapierdala 1000km na festiwal by zamiast tańczyć i się bawić na miejscu i zachowuje się jak w przysłowiowym w "Polaki - Biedaki - Cebulaki " i zbiera pół nocy puszki,butelki i śmieci na haczyk to już jego sprawa... Studenckie czasy się skończyły
mi tam korona z głowy nie spadnie, jak idąc szczać schylę się dodatkowo 4x a wracając z klopa mam piwo w gratisie. to nie biedak-cebulak tylko człowiek przedsiębiorczy
poza tym biedak-cebulak nie jedzie na imprezy 1000km z klockiem w portfelu, tylko siedzi cicho na dupie, bo go nie stać na takie przyjemności.
jak lecę na ibizę i chce iść do amnesia, gdzie wlota kosztuje 100EUR, a piwo 10EUR, i zamiast tego jak pierdolne tanie wino na plazy za 1,5EUR to też jestem biedak? nie każdy jest tak bogaty i nie porównujmy się do niemców, holendrów czy angoli. stać nas na wiele, ale nie na wszystko.
oczywiście, że każdy jedzie się bawić, ale z drugiej strony jakim hipokrytą trzeba być, żeby w PL tyrać za przykładowe 10-20zł/godz. a tam nie chcieć przy okazji i bez wysiłku zgarnąć 5EUR w 10 minutowej podrózy do i z baru/kibla/sceny, wszak pieniądze leżą na ziemi...
widziałem jak na TW Polacy (tacy jak Ci od ogórków) sracze myją, zbierają śmieci i papier dokładają w klopach za 7,79EUR/godz. i nie wiem co jest gorszym obciachem.
ot taka mała dygresja.
mospin :
winetu :
Pamiętaj Gutek ,że mospin jeszcze...
Albo grubo albo wcale!
Martw sie żeby tobie sie hajs zgadzał.
No mi się nigdy planowanie hajsu po imprezie nie zgadza...bo jest zawsze grubo
Rzadko ale intensywnie....