kto kupuje muze na beat albo juno :? ??
no chyba nie ma tu samych piratow ??
chodzi mi o szczere odpowiedzi ....
ps. jesli tak to ile mniej wiecej tygodniowo - miesiecznnie ( pojedyczne utwory czy cale "epki")
Ostatnio edytowany przez magu (2008-03-28 23:25:57)
z juno ściągam mase sampli a na beatport obczajam chartsy
Temat dotyczący zakupów mp3 w sieci.
Witam , chciałem zakupić mp3 w sieci. Wypełniłem co trzeba i zakup sie nie udał. Wyskoczył mi komunikat:
"Unfortunately your payment was refused by the finanacial instrustion . No money will be deduced from your credit card . the order will not be processes."
zakupu prubowąłem dokonać na djtunes podobną sytuacje miałem na junodownload
wie ktoś w czy może być problem ?? może mam coś zablokowane ?
pawloooo :
Witam , chciałem zakupić mp3 w sieci. Wypełniłem co trzeba i zakup sie nie udał. Wyskoczył mi komunikat:
"Unfortunately your payment was refused by the finanacial instrustion . No money will be deduced from your credit card . the order will not be processes."
pewnie masz problem z karta ktora placisz
pawloooo :
A na pewno masz kartę kredytową? Czy zwykłą płatniczą
ślepa :
pawloooo :
wie ktoś w czy może być problem ?? może mam coś zablokowane ?A na pewno masz kartę kredytową? Czy zwykłą płatniczą
ja nie mam kredytowej i mogę płacić w necie
ja tez mam platnicza vise electron i moge wszedzie nia placic
pawloooo :
Zadzwonna infolinie do swojego banku i spytaj sie o co komon.
pawloooo :
Za pomoca niektorych kart mozesz dokonywac transakcji w tradycyjnych sklepach oraz placic nimi przez internet. Inne natomist nie maja tej drugiej opcji. Ja musze posiadac specjalna karte wylacznie do zawierania transakcji internetowych. To zalezy od banku. Sprawdz najlepiej jakie jest przeznaczenie Twojej karty
Na pewno mogę kupować na necie bo dostałem taką kartę z numerami które sie zdrapuje .Właśnie do przelewów i chyba zakupów internetowych (chyba).Dodam ,ze jest to karta visa i znajduje się na niej wszystko co było potrzebne do wypełnienia ten 3 cyfrowy kod zabezpieczający itp.
W sklepach normalnie mogę nią płacić to czego na necie nie ?
Wiecie co by mi pomogło , gdyby ktoś z was napsisał mi co robi gdy kupuje mp3 np na junodownload. Pokolei w punktach zkąd co przepisuje i przykład jakiś . Może po prostu coś źle robię.
Ostatnio edytowany przez pawloooo (2009-07-22 20:14:16)
spróbuje na beatporcie
To zależne od karty i od tego, gdzie kupujesz, przykład: na wizzair.com możesz bookować loty normalną kartą bankomatową a na ryanair.com tylko kredytową i to srebrną (nie da się zwykłą kartą płatniczą). Czy tam na odwrót.
Reasumując: obstawiam, że musisz mieć kredytową i najlepiej srebrną.
Porada: idź do banku i powiedz za co chcesz płacić i w jaki sposób to Ci powiedzą jaka jest do tego karta
ślepa :
przykład: na wizzair.com możesz bookować loty normalną kartą bankomatową a na ryanair.com tylko kredytową i to srebrną (nie da się zwykłą kartą płatniczą). Czy tam na odwrót.
bzdura
ślepa :
To zależne od karty i od tego, gdzie kupujesz, przykład: na wizzair.com możesz bookować loty normalną kartą bankomatową a na ryanair.com tylko kredytową i to srebrną (nie da się zwykłą kartą płatniczą). Czy tam na odwrót.
Reasumując: obstawiam, że musisz mieć kredytową i najlepiej srebrną.
Porada: idź do banku i powiedz za co chcesz płacić i w jaki sposób to Ci powiedzą jaka jest do tego karta
to dojebałaś
Your transaction has been declined. Please check to make sure your information is filled out and correct
na beatport
pawloooo :
Your transaction has been declined. Please check to make sure your information is filled out and correct
na beatport
masz moze 2 imiona?
ja mialem taka sytuacje ze mam 2 imiona podane w banku i wydrukowane na karcie, a podczas autoryzacji wpisywalem tylko swoje pierwsze imie i nazwisko i odrzucalo mi transakcję
skumalem sie dopiero po 2 dniach niepowodzen ze musze wpisyuwac oba imiona + nazwisko podczas autoryzacji
oczywiscie blad moz3esz tez popelniac przy wpisywanmiu innych damych przy autoryzacji. u mnie to bylo akurat drugie imie
ja w banku mam imie nazwisko ale w sklepie podawałem nazwisako tylko
to może być przyczyną?
pawloooo :
ja w banku mam imie nazwisko ale w sklepie podawałem nazwisako tylko
to może być przyczyną?
jezeli masz podawac jakies kody oraz swoje dane w celu autoryzacji transakcji to musisz podac dokladne dane z karty
@ wszystkowiedzący gadkoszmatkowcy, internetowe cwaniaczki - ja wiem, że dla Was bookingi lotów są codziennością i robicie to prawie tak często, jak często Wasze (i Waszych sąsiadów) laski czyszczą Wam gałęzie. Wiem też, że nie zdradzicie swoich tajnych sztuczek, trików i koneksji, które dają możliwość kupienia wszystkiego przez net kartą do budki telefonicznej na impulsy. Ale nie piszcie, że coś jest bzdurą, jeśli nie macie o tym pojęcia
ślepa :
@ wszystkowiedzący gadkoszmatkowcy, internetowe cwaniaczki - ja wiem, że dla Was bookingi lotów są codziennością i robicie to prawie tak często, jak często Wasze (i Waszych sąsiadów) laski czyszczą Wam gałęzie. Wiem też, że nie zdradzicie swoich tajnych sztuczek, trików i koneksji, które dają możliwość kupienia wszystkiego przez net kartą do budki telefonicznej na impulsy. Ale nie piszcie, że coś jest bzdurą, jeśli nie macie o tym pojęcia
bzdury
ślepa :
pierdolisz i z tego pierdolenia wynika, że zrobiłem masę zakupów kartą którą nie można tego było zrobić. mam cudowną kartę.
a ja zapomniałam hasła do konta na beatport i mi zablokowali, teraz nawet nie mam jak się zalogować, a na maila nie wysyłają. co zrobić?
ślepa :
nie spinaj się tak. nie masz zlej karty tylko nie masz wiedzy
tak sie sklada ze w tym roku lecialem obiema liniami o ktorych wspomnialas i jakos dalem rade zaplacic przez internet.
a mam zwykla karte platnicza. karty kredytowej nigdy nie posiadalem