No Hallo
Co tam w świecie bansu i wysokich decybeli?
El Moderatorro pozwól otworzyć osobny temat do Instytutu wraz z wglądem do timetable i żeby wypowiadać się co do tego konkretnego tematu.. Osobiście kupiłem bilet w wersji kolekcjonerskiej na sobotę z racji ciekawszych dla mnie artystów. Jak dla mnie przydałaby się druga scena, żeby mieć jakąś odskocznie z delikatniejszym plumkaniem , ale czuje, że będzie i tak miód na uszy. A Wy jak? Uważacie , że wtórny lineup? Suuuma suuumarum Hala robi robotę i zawsze sety Dji wydają mi się wyjątkowe i tworzone na tą tylko okazje. Stay tuned.
set Carla Roca z majowej edycji
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
coraz bliżej hyhy;)
Świeżo po bibe muszę stwierdzić , że jestem rozczarowany..
To nie te Mory , dla mnie najsłabsza edycja , pod względem muzycznym, nie było efektu wow. Czuje ogromny niedosyt. Jakoś nie wkręciłem się wcale w muzykę, dla mnie zbyt monotonnie , choć ludzie pislali , że na Blawanie było spoko , ale ja nie moge tego potwierdzić bo ewakuowałem się chwile po 5.
Nagłośnienie to największy minus, jakbym w domu puścił muzyczke, pamiętam jak się wyszło z Hali to na dworze było słychać konkretne jepnięcie , a teraz było cichutko. Tak samo w środku, można było swobodnie porozmawiać , nie kumam czemu tak cicho było...
Ludzi mało bawiących się, i po tak niskiej frekwencji w sobotę , organizatorzy będą mieli wiele spraw do przemyślenia.. a może i impreza odejdzie do lamusa..
Na plus stoisko , na którym można było porozmawiać o dragach etc.. widać , że Panowie zaznajomieni z tematem i można było pokonwersować na poziomie..
Gdyby nie otoczka w sensie znajomi i różne inne tematy w między czasie to stałbym i drapał się po głowie o co kaman?
Na minus , brak zwrotu żetonów..
Co do piątku nie wiem bo nie byłem..
Chyba trochę rzeczy przeoczyłeś skoro było za monotonnie haha generalnie pod względem muzycznym sobota była najmocniejszą edycją.
Potencjał nagłośnienia nie był wykorzystany ale cicho też nie było, właśnie o to chodzi w f1 żeby nie nakurwiało po niskich jak robi np pol-audio, to że można było rozmawiać na hali to tylko dobrze świadczy o nagłośnieniu a nie o ustawieniu głośności. Jakbyś został do końca to ostatnia godzina była jeszcze podkręcona i grało jeszcze cudniej. Zresztą może się ktoś wypowie kto ma doświadczenie z f1.
Ale spoko, że udało ci się wyhaczyć jakiś plus imprezy.