Strony: 1
Czy słyszysz cyrk w oddali? Do miasta znów przybywają same osobliwości, a przewodzi im ten, który został wybrany przez duchy. Ten, który działa poprzez ekstazę i wchodzi w trans dzięki uderzeniom bębna. Ten, który doznaje opuszczenia własnego ciała i kontaktuje się z bytem nadludzkim, schodząc do świata podziemnego. Ma tu do wykonania misję ? odtańczyć swój taniec i odnaleźć wszystkie zbłąkane dusze. Szaman zaprasza do swojego rytuału.
Siła szamana to właściwe układy z potężnymi i wpływowymi w zaświatach dźwiękami. Opanowując niektóre z nich, wspiera się sojuszem z magicznymi totemami scenografii i omamami wizualizacji. Dzięki inicjacji zgromadzeni wyznawcy posiądą tajemną wiedzę o wspólnocie oraz doświadczą satysfakcjonujących wizji. Ubrani w pióra i wyposażeni w bębenki, zatańczą szamański taniec do akompaniamentu MANO LE TOUGH!
Aktywuje się szamański krąg Circus Inferno ? cyklu, który gościł już takich artystów jak Tale Of Us, Michael Meyer, Scuba, Francesca Lombardo, Steve Bug, Mind Against, Barem czy Tiefschwarz. O Mano Le Tough mówi się, że dzięki niemu nie musimy martwić się o przyszłość muzyki house. Całej ekipie wytwórni Innervisions, z Ame i Dixonem na czele, bardzo przypadło do gustu ciepłe i melodyjne, ale jednocześnie dynamiczne brzmienie jego produkcji.
Mano Le Tough czyli Niall Mannion pochodzi z wioski spod Dublina, jednak od dawna mieszka w Szwajcarii, a tworzy w Berlinie. Na radarze pojawił się w 2009 roku z singlem w legendarnej wytwórni disco Viking Prins Thomas? Internasjonal. Z mieszanką nowoczesnego disco, klimatycznego house?u i elektroniki szybko wzbudził sobą zainteresowanie. Nic więc dziwnego, że jego produkcje pojawiły się w tak renomowanych wytwórniach jak Mirau Tensnake?a, Dirt Crew recordings czy Buzzin Fly Bena Watta. Zasłynął też jako remikser m. in. Aloe Blacca , Midnight Magic, Flowers and Sea Creatures i Roisin Murphy.
W 2012 roku razem z Baikalem założył wytwórnię Meave. Jego doświadczenia muzyczne skumulowały się w albumie wydanym na Permanent Vacation ?Changing Days?.Podobnie, jak koledze z wytwórni Johnowi Talabotowi, Mano udaje się w swojej muzycznej palecie wykraczać poza taneczność i clubbing. Tworzy swoje własne wyróżniające się brzmienie oraz realizuje wizję słodko-gorzkich melodii i klimatycznych brzmień. Jak każdy szaman, ma własną drogę, którą wskazują mu umuzykalnione duchy.
Supportować go będzie pochodzący z Krakowa Phil Jensky, któremu szamańskie brzmienia są bardzo bliskie. Po Manu zagra jeden z pionierów lokalnej sceny, znany i lubiany audiorotax.
W trakcie tej szamańskiej podróży odrzucone zostaną wszystkie konwenanse, które czają się za rogiem rutyny i zmęczenia. Wyświęcone przez duchy wizualizacje i mistyczna scenografia oddzielą dusze od ciał, a obrzęd udowodni, że wszystkie światy muzyczne i wizualne tworzą całość i współdziałają ze sobą.
11.03 (sobota)
Mano Le Tough (Maeve / Permanent Vacation)
Audiorotax
Phil Jensky
visuals: .wju
start: 22:00
Na miejscu: szatnia, w pełni wyposażone bary, toalety / miejsce imprezy będzie ogrzewane!
Wejście od ul. Garbary
ORGANIZACJA: SQ klub
BILETY:
przedsprzedaż 35 zł (do wyczerpania puli) / 40 zł (do wyczerpania puli) / 45 zł (do wyczerpania puli)
w dniu imprezy 50 zł do 23:30 / 55 zł po 23:30
[ karty złote i czarne 30 zł ]
przedsprzedaż online:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ZOBACZ / POSŁUCHAJ
Mano Le Tough Boiler Room (Berlin)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Mano Le Tough Boiler Room (Dekmantel Festival)'
Wybrane produkcje / remiksy:
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Essential Mix'
RA mix'
? CIRCUS INFERNO ? aftermovie z poprzednich imprez ?
Scuba (listopad 2016)'
Tale of Us (listopad 2015) '
Michael Mayer (czerwiec 2016)'
Barem (maj 2015) '
Mind Against (wrzesień 2015) '
ziew....
za to bass planet urywa dupe
Lato :
za to bass planet urywa dupe
tam akurat nie chodzi o LU
najebac to sie wszedzie mozna
Lato :
i spotkać turbo bandę
didabomba :
Lato :
i spotkać turbo bandę
i o to chodzi!! obaj panowie macie stuprocentową rację
Ja bym posluchal
nie tylko ty, chyba rozważę udział w całym przedsięwzięciu. wygląda nawet obiecująco.
Craji :
nie tylko ty, chyba rozważę udział w całym przedsięwzięciu. wygląda nawet obiecująco.
Jak załatwię sobię torebunię do maczania paluszka to będzie petarda.
Gorzej tylko jak nad ranem jakiś lokals spsuje poziom . Ostatnio tak miałem na Bodzinie w Pralni.... weszły jakieś chłopaki i zamiast ciągnąć....to po 30 minutach padła decyzja ,że pora na taxę bo mielą jak potłuczeni.
Zalezy jak trafisz...w Pralni na Hedone lokalsi pograli az milo nie ma reguly...
gutek81 :
Panowie (i Panie) - udanej zabawy!
mnie nie będzie, świętuję 3 z przodu u Braciaka na melanżu.
ty tą 3 już chyba drugi miesiąc świętujesz
didabomba :
gutek81 :
mnie nie będzie, świętuję 3 z przodu u Braciaka na melanżu.ty tą 3 już chyba drugi miesiąc świętujesz
Chołota przyjeżdża to ucieka z miasta
didabomba :
gutek81 :
mnie nie będzie, świętuję 3 z przodu u Braciaka na melanżu.ty tą 3 już chyba drugi miesiąc świętujesz
to braciak świętuje, 2 weekend z rzędu
Mano dobrze podawał na tacy, wizuale coraz lepsze, ścisk coraz gorszy
Widziałem tylko Maro, pozdrawiam
przez ten scisk wyeksmitowałem dość wcześnie... miejscowka zajebista ale ogolnie srednia biba.
Lato :
przez ten scisk wyeksmitowałem dość wcześnie... .
Obawiam się ,że to nie wina ścisku..
były miejsca ,gdzie było w miarę okej ale bez szału a po 4 już była bardzo spoko..ale fakt tam chyba pierwszy raz był sold-out , ludziów w chuj , grubo po północy można było już 30 minut stać wk olejce do kibla i taka sama była jeszcze do szatni bo ludzie kolejni napierali...
Lato :
ale ogolnie srednia biba..
Poza MANO...support był beznadziejny ,zwłaszcza po nim... po piątej rano ratowałem się opcją na after ale w LABie ale tam na parkiecie grali rapy to spierdoliłem na pociąg..
mospin :
Tą rzeźnie to robią raz do roku czy 2x?
Dwa razy...ale przy takim zastrzyku gotówki jak w sobotę to nie wiem czy nie będzie i trzy
byłem pierwszy raz w rzeźni i bardzo mi się podobało. duuuzo ludzi. parę znajomych osób + nowo poznani. dla mnie impreza na duży plus. ok 7 przenieśliśmy się do laba. tam dopiero był ścisk i muza już dupy nie urywała
Strony: 1