Helołka Kochani,
Nadeszła wiekopomna chwila, w grudniu kończę 30 lat !!! O I don't believe it.
Z tej okazji chciałabym Was gorąco zaprosić do wspólnego świętowania tego jakże ważnego dla mnie dnia.
Impreza odbędzie się 9 grudnia tj. sobota w Alternativa Club, ul. Św. Marcin 80/82 w Poznaniu.
Bibka jest otwarta, wiec zabierzcie znajomych i znajomych znajomych. Nie krępujcie się Im więcej tym lepiej. Spotkajmy się, pogadajmy, wypijmy, potańczmy ? po prostu.
Impreza będzie utrzymana głównie w klimatach elektronicznych (natury nie oszukasz), ale zrobimy co w naszej mocy aby przemycić garść bangierów z innych światów Zadbam o to aby każdy znalazł coś dla siebie, I promise!
Zrobią mi tę przyjemność i zagrają:
Com Truise (?)
Switch
Zefua
Ragi
Boxster
Osoby, które wezmÄ… udziaÅ‚ (kliknÄ… "wezmÄ™ udziaÅ‚") w wydarzeniu biorÄ™ za pewnik. Jest to dla mnie ważne ze wzglÄ™dów organizacyjnych. Do 3 grudnia zastanówcie siÄ™ czy dacie rade siÄ™ pojawić i okreÅ›lcie to w wydarzeniu ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Także tego.. Czekam na Was bardzo Dzióbasy!
Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych!
Ostatnio edytowany przez barbasia (2017-10-31 10:25:00)
Martin :
Ty to stara dupa jesteÅ›
Nie pojawiÄ™ siÄ™ niestety
W kwiecie wieku !!
Starość nie radość...
Młodość nie wieczność...
skusnierczyk :
Starość nie radość...
Młodość nie wieczność...
oj tam oj tam
BoxSter :
Wypijemy, spotkamy się, wypijemy, pogadamy, wypijemy, potańczmy, wypijemu. po prostu.
spierdalaj
rozumiem, że to inny Com Truise niż ten powrzechnie znany?
key :
rozumiem, że to inny Com Truise niż ten powrzechnie znany?
inny, poznański tak czy inaczej, zapraszam !
Ostatnio edytowany przez barbasia (2017-11-23 12:15:19)
Jak mi jeden z Dj's nie upopmni się o hajs za zagubione bluzy bigstara (bosz... to już prawie 10 lat minęło) to może wpadnę na początek/koniec biby
bylo dobrze! musk rozjebany. Dzieki mini :*
:*