'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
krotki mix (niecale 30 min) , ktory poszedl na konkurs Tresora . Milego odsluchu
a wygrałeś ?
dalem nazwe dla mixu taka jak sie nazywa sam konkurs do wczoraj mozna bylo nadsylac sety , a za 2 tyg. okaze sie kto gra dalej no i pozniej troche imprezek bedzie w paz/listopad
3mac kciuki
Ragi :
pierwsza 15 min b.mi sie podoba drugie juz słabiej
dla mnie odwrotnie druga 15 dużo lepiej
Maq :
http://rapidshare.com/files/275265775/Maq_Tresor_Awards_2009_mix.mp3
krotki mix (niecale 30 min) , ktory poszedl na konkurs Tresora . Milego odsluchu
ile trakow jest ?????
Maq :
jakos 9 trackow ... malo ,ale nastepnym razem bedzie wiecej
to sciagam myslalem ze to beda 3 traki 10 minutowe
z czego teraz grasz?
Xone ?
hmmm zassalem,przesluchalem i co moge stwierdzic
troche dawno niesluchalem takiej muzyki i odbilem od tego rodzaju muzyki
nie moge podazyc za Toba bo kiedys grales zupelnie co innego,teraz grajac do konkursu robisz seta pod klimat tresora
grasz to co lubisz,czy grasz pod kogos???????,bo jesli to drugie to nie szanuje takich dejotow,ktorzy by tylko jakos zablysnac,szukaja w kazdy sposob okazji by sie pokazac,moga wszystko zagrac.nawet jakies papraniny K&R jesli by wiedzieli ze beda zauwazeni
detroid techno u Ciebie zadko slyszalem,chyba,ze sie myle w gatunkach ze wzgledu na odejscie w inne style mojej osoby
nie potrzebnie wkleiles tak oklepany kawalek Jeffa Millsa - The Bells
za samo to juz bym Cie wykreslil z konkursu.ten kawalek jest przejedzony na maksa.mozna juz nim rzygac
z poczatku secik przynudzal mnie,ale potem ladnie sie rozkrecil i na parkiecie porwalby mnie do tanca
technicznie czysto i ladnie sklejone walki.
a i co to za kawalek od 20:40?
zajebisty
i ostatni truck rozpierdala mnie na kolana
Ostatnio edytowany przez tekknotek (2009-09-06 16:06:40)
tekknotek :
hmmm zassalem,przesluchalem i co moge stwierdzic
troche dawno niesluchalem takiej muzyki i odbilem od tego rodzaju muzyki
nie moge podazyc za Toba bo kiedys grales zupelnie co innego,teraz grajac do konkursu robisz seta pod klimat tresora
grasz to co lubisz,czy grasz pod kogos???????,bo jesli to drugie to nie szanuje takich dejotow,ktorzy by tylko jakos zablysnac,szukaja w kazdy sposob okazji by sie pokazac,moga wszystko zagrac.nawet jakies papraniny K&R jesli by wiedzieli ze beda zauwazeni
detroid techno u Ciebie zadko slyszalem,chyba,ze sie myle w gatunkach ze wzgledu na odejscie w inne style mojej osoby
nie potrzebnie wkleiles tak oklepany kawalek Jeffa Millsa - The Bells
za samo to juz bym Cie wykreslil z konkursu.ten kawalek jest przejedzony na maksa.mozna juz nim rzygac
z poczatku secik przynudzal mnie,ale potem ladnie sie rozkrecil i na parkiecie porwalby mnie do tanca
technicznie czysto i ladnie sklejone walki.
a i co to za kawalek od 20:40?
zajebisty
i ostatni truck rozpierdala mnie na kolana
Ad.1 Gram TYLKO i wylacznie to co lubie Moj pierwszy czysty detroit techno mix gralem w 2007 i chyba byl nawet nadawany w GSz Radio. Moja paleta styli muzycznych , ktore mi sie podobaja jest na prawde szeroka i pomimo ,ze gram teraz w nieco inny sposob to tak,czy siak brak mi kasy na wszystko co bym chcial grac .Jednak mam wypatrzone walki , ktore pasuja pod moj styl i ok. Set nie byl robiony specjalnie pod klimat Tresora , bo to po prostu moje klimaty - juz raz mialem mozliwosc zagrania tam i to tylko dlatego ,ze komu spodobal sie moj styl. Teraz jest mozliwosc wystartowania w ich konkursie to nagralem seta z walkami , ktore dawno nie gralem ,albo chcialem wyprobowac nowe.Ot wszystko
Ad.2
Z mocniejszych klimatow lubie birmingham/detroit/industrial/minimal techno i w tych klimatach sie trzymam jesli chodzi o ciezsza muze (no ok czasem jakis experymentalne dzwieki wejda w to) i takie klimaty staram sie mieszac. Wolniejsza muza dla rozrywki (zaleznie od humoru). Dawno nie wypuszczalem czysto technicznego setu - wolalem nagrac takie sety jak Ada X Pink , czy Neue Heimat , gdzie klimat bedzie sie rozkrecal od takich wolniejszych klimatow po cos mocniejszego.
Ad.3 Paral-Lel - Coretefax
Exium - Seleccion Natural Parte 2 (Oscar Mulero RMX)
Mam nadzieje ,ze odpowiedzialem wyczerpujaco na twe pytania Tekknotek
@Skusnierczyk : Xone 3D , Ableton , Kaoss Pad 3 Walcze nad projektem : Xone 3D , Ableton , Traktor , Kaoss Pad 3 + dodatkowy kontroler midi ,ale na razie brak funduszy na drugiego lapciaka itd.
@schranzgirl : sie robi ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Maq :
@Skusnierczyk : Xone 3D , Ableton , Kaoss Pad 3 Walcze nad projektem : Xone 3D , Ableton , Traktor , Kaoss Pad 3 + dodatkowy kontroler midi ,ale na razie brak funduszy na drugiego lapciaka itd.
ciekawie to wyglada
Powodzenia zycze
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników nowy , bardzo krotki secik ode mnie milego odsluchu