Witam wszystkich!
Dawno mnie tu nie było no i troche w międzyczasie innej muzyki acząłem słuchać, w związku z tym mam czasem problem aby znależć festiwal gdzie grają ludzie których produkcje czasem mi chodzą po głowie, w tym miejscu nie chodzi mi o konkretnych wykonawców lecz raczej podobnych coś na zasadzie kojarzenia proponowanych utworów w Last Fm. W związku z tym proszę o zabieranie głosu tylko ludzi słuchających podobnych wykonawców do tych co wymieni pytający. Bardzo proszę o nie zabieranie głosu o wyższości innych styli muzycznych itp . Tak więc na przykład mam ochotę posłuchać cięzkiej muzyki typu Felix Kröcher to ktoś powinien zaproponować bo ja wiem tą impreze na węgrzech NGOHT lub u Lakiego w Krk., a nie krzyczeć o wyższości nie wiem minimalu czy hip hopu.
No dobra to ja zaczynam jako założyciel wątku
Ostatnio mi się podoba to co grają Henrik Shwarz i Matthew Herbert, podajcie jakąś impreze z podobną muzą najlepiej w Polsce bo z natury leniwy jestem i mi sie nie chce ruszać dupska poza granice kraju.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez ANABOL (2008-12-22 17:02:38)
mi marzy się Trentemoller z orkiestrą, ale ten człowiek pasuje do niewielu festiwali w naszym kraju. jedyne gdzie go 'widzę' to Creamfields, AudioRiver, Heineken lub Sonar (<- patrząc na plany alter.art) i mam nadzieję, że ktoś wpływowy to przeczyta i wdrąży w życie
Susanna :
Sonar (<- patrząc na plany alter.art)
chyba Selector pani przemądrzała :F
Susanna :
mi marzy się Trentemoller z orkiestrą, ale ten człowiek pasuje do niewielu festiwali w naszym kraju. jedyne gdzie go 'widzę' to Creamfields, AudioRiver, Heineken lub Sonar (<- patrząc na plany alter.art) i mam nadzieję, że ktoś wpływowy to przeczyta
i wdrąży w życie
chyba zle zrozumialas temat
fajny temat, ale czy wszyscy pójdą w kierunku udzielania prostych i konkretnych odpowiedzi? ciekawe ja wiem na jakie imprezy będę starała się pojechać w 2009, wiem nawet mniej więcej co będzie się w tym temacie działo w 2010
więc nie mam pytań, natomiast jeśli będę mogła komuś coś podpowiedzieć - bardzo chętnie
wiem, że temat nieco odbiega od tego co ja napisałam ale od kiedy to jest tak ważne na gsz
tu chyba było odpowiednie miejsce
i sie nie przemądrzam tylko obydwie biby na S, lol myślałam jedno, pisałam drugie
walcie się
Susanna :
obydwie biby na S
dobrze ze nie pomyliłaś z sanrajs
Byc23k :
Grzechas :
Susanna :
Sonar (<- patrząc na plany alter.art)
chyba Selector pani przemądrzała :F
ja tam czekam na Selector Festival,liczę na Justice i Daft Punk że tam zagrają
Mikroelement AKA.Dj PK :
Byc23k :