67,5 Minut Projekt (PL)
Anohni Hopelessness (USA)
Ata Kak (GHA/CAN)
Basia Bulat (CA)
Beach Slang (USA)
Brodka (PL)
Clutch
Daniel Avery
Derrick May
Devendra Banhart
DJ Koze
Fidlar
Flatbush Zombies
Goat
GusGus
GZA
Islam Chipsy
Jaga Jazzist
Jambinai
Janusz Prusinowski Kompania
Jenny Hval
Jóga
Kaliber 44
Kiasmos
Lightning Bolt
Liima
Lush
Machinedrum
Masecki vs Sienkiewicz
Mass Gothic
Mgła
Minor Victories
Mudhoney
Mutoid Man
Napalm Death
Niemoc
Odpoczno
Orlando Julius & the Heliocentrics
Pantha du Prince presents The Triad
Powell
Rosa Vertov
R?dh?d
Rysy
SBB
Show Me The Body
Sleaford Mods
So Slow
Sotei
Syny
The Kills
Thundercat
Weatherall b2b Flügel
Willis Earl Beal
Yung Lean
Zimpel/Ziołek
Zomby
Artur Rojek w Trójka ? Program 3 Polskiego Radia ogłosił właśnie, że na OFF Festival Katowice pojawi się scena Electronic Beats, na której zagrają wybitni przedstawiciele szeroko pojmowanej elektroniki z Polski i ze świata: Derrick May, Pantha Du Prince, Marcin Masecki vs Jacek Sienkiewicz, R?DH?D, Kero Kero Bonito, RYSY, 67,5 Minut Projekt, Niemoc, JÓGA i SOTEI. Na scenie Electronic Beats PL zagrają też ogłaszani przez nas już wcześniej ? DJ Koze, GusGus, Andrew Weatherall b2b Roman Flügel, Jaga Jazzist, sleaford mods, Kiasmos, Liima oraz Islam chipsy. #ebpl #electronicbeatspl #tmobile
Wojtek :
Artur Rojek w Trójka ? Program 3 Polskiego Radia ogłosił właśnie, że na OFF Festival Katowice pojawi się scena Electronic Beats, na której zagrają wybitni przedstawiciele szeroko pojmowanej elektroniki z Polski i ze świata: Derrick May, Pantha Du Prince, Marcin Masecki vs Jacek Sienkiewicz, R?DH?D, Kero Kero Bonito, RYSY, 67,5 Minut Projekt, Niemoc, JÓGA i SOTEI. Na scenie Electronic Beats PL zagrają też ogłaszani przez nas już wcześniej ? DJ Koze, GusGus, Andrew Weatherall b2b Roman Flügel, Jaga Jazzist, sleaford mods, Kiasmos, Liima oraz Islam chipsy. #ebpl #electronicbeatspl #tmobile
wow w końcu coś dla mnie na tym offie
dobrze to wygląda, chce jechać w tym roku.. już wcześniej się czaiłem
czyli 1 raz chcę na OFF (fuck z GARBICZ)
To całe Electronic Beats na ostro pojechało w tym roku. Scena na OFF, Up to Date i na Audioriver jako zastępstwo Wide Stage (DJ Shadow).
OFF to chyba wygląda lepiej niż Tauron Pytanie tylko w kogo oni celują. No bo wciśnięcie w budżet trzeciego festiwalu między Audioriver a Tauronem (albo nawet Nagle) to dla wielu raczej odpada. Trzeba będzie robić ostrą selekcję i OFF tutaj przegra. A kuce tej sceny elektronicznej nie będą przecież oblegać.
1923 :
To całe Electronic Beats na ostro pojechało w tym roku. Scena na OFF, Up to Date i na Audioriver jako zastępstwo Wide Stage (DJ Shadow).
Electrocnic Beats ostro idzie od kiedy sponsorem jest Telekom
Antonio :
1923 :
Electrocnic Beats ostro idzie od kiedy sponsorem jest Telekom
Elegancko ,niech barany płacą dodatkowo do abonamentu 2 złote za muzykę na czekanie ,żeby plebs mógł posłuchać jakiś Gang Albanii, Słowian czy Ona tańczy dla mnie....... a w zamian tutaj jeden z drugim pobawi się na DJ Kozie i spółce . Żyć nie umierać
1923 :
OFF to chyba wygląda lepiej niż Tauron
Pytanie tylko w kogo oni celują. No bo wciśnięcie w budżet trzeciego festiwalu między Audioriver a Tauronem (albo nawet Nagle) to dla wielu raczej odpada. Trzeba będzie robić ostrą selekcję i OFF tutaj przegra. A kuce tej sceny elektronicznej nie będą przecież oblegać.
W kogo celują? OFF ma od lat raczej ugruntowaną publikę (sold-out lub blisko tego) i na pewno nie są nią kuce (jakiś tam procent), a raczej niezale i hipsterstwo (ostatnie lata). Poza tym to chyba festiwal z najbardziej różnorodną wiarą w PL. Może (jeszcze) tylko dresów tam nie ma:D
W tym roku rzeczywiście jest więcej elektroniki i to nie jak zwykle tej mocno niszowej. Wiedziałem że jest jakiś haczyk i tu proszę - nowa scena w postaci Electronic Beats (w miejsce "Leśnej"). Trzeba jednak pamiętać by ogarnąć większość tych artystów trzeba być trzy dni, bo tak to będzie rozlokowane.
Faajnie, Pantha du Prince z nowym albumem jara mnie przeokrutnie. Znowu wszystko Tauronowi podbierajo (DJ Shadow)
teraz koniunktura na "techno" wśród "niszowej" publiki jest więc Artur to wychwycił, plus dostanie zastrzyk finansowy od tmobile
Kamilu ostatni raz byłem w 2014 i bardzo daleko było do sold-out coś w ubiegłym roku się zmieniło ?
kurka wodna, ale maja line up!
jakbym mieszkal na slasku albo w okolicach to z wielka ochota i mega podjarem bym sie wybral
mitchel :
jakbym mieszkal na slasku albo w okolicach to z wielka ochota i mega podjarem bym sie wybral
Kiedyś kilometry nie stanowiły dla Ciebie jakiśtam ogtaniczeń
miniboy :
mitchel :
jakbym mieszkal na slasku albo w okolicach to z wielka ochota i mega podjarem bym sie wybralKiedyś kilometry nie stanowiły dla Ciebie jakiśtam ogtaniczeń
Kiedyś ludzie nie mieli też dzieci....
winetu :
miniboy :
mitchel :
jakbym mieszkal na slasku albo w okolicach to z wielka ochota i mega podjarem bym sie wybralKiedyś kilometry nie stanowiły dla Ciebie jakiśtam ogtaniczeń
kiedys tez byłem murzynem i grałem w kosza
a tak na powaznie to dokladnie jak pisze Winet, to kiedys to bylo z 10 lat temu, dzisiaj wolny czas i pieniadze przeznaczam na bardziej szczytne cele
no i wygodne/cieple kapcie nabraly innego wymiaru
Wojtek :
kto teraz jest głównym sponsorem off ? nie widzę już Mbanku na ich stronie
moze stac ich juz na te chwile zeby obejsc sie bez glownego sponsa
Wojtek :
kto teraz jest głównym sponsorem off ? nie widzę już Mbanku na ich stronie
OFF wrócił do korzeni i znowu jest off
A wracając jeszcze do poprzedniego wątku, festiwal się wyprzedał w 2013 - ostatni rok sponsorowania przez mBank. Wtedy mógł sobie pozwolić na takie nazwy jak Smashing Pumpkins czy Iggy Pop. Teraz mam wrażenie że ten line-up jest bardziej zrównoważony, jednym to pasi drugim mniej. A ludzi i tak jest co roku wydaje mi się tyle samo, Dolina nie jest z gumy, ten festiwal większy już nie będzie.
scena electronic beats sponsorowana jest przez t-mobile.
btw chetnie kupie karnet tylko na tą scenę
OFF Festival 2011
zpoprawcie please błąd w temacie bo mnie drażni już któryś raz
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
kto to wymyslił ze o 3 w nocy koniec biby, masakra jakas do tego jakies przerwy w graniu na kazdej scenie, o głowa boli
kanluk :
http://www.muno.pl/news/off-festival-2016-dolina-trzech-stawow-katowice-lineup-program/
kto to wymyslił ze o 3 w nocy koniec biby, masakra jakas do tego jakies przerwy w graniu na kazdej scenie, o głowa boli
Obczaj o której startuje festiwal i to że 90% gigów to występy na żywo, a wszystko powinno stać się jasne
winetu :
miniboy :
mitchel :
kanluk :
http://www.muno.pl/news/off-festival-2016-dolina-trzech-stawow-katowice-lineup-program/
to jest dobry czas na koniec biby jeśli chcesz 3 dni pod rząd posłuchać muzyki bez narkotyków,