9-ego października 2015 r. legendarne miejsce dla polskiej sceny Techno - Hala Najwyższych Napięć Instytutu Energetyki ponownie otworzy swoje podwoje.
Na imprezie zagrają gwiazdy zagranicznej, jak i rodzimej muzyki elektronicznej: KAISERDISCO, CARI LEKEBUSCH, JOEL MULL, TUMULT HANDS LIVE (JACEK SIENKIEWICZ, JUREK PRZEZDZIECKI), ŁUKASZ NAPORA i GERHARD DERKSEN.
Będzie to wydarzenie inaugurujące nowy cykl imprez organizowanych przez agencję Groove Control, dzięki której Instytut Energetyki w latach 2000-2005 był prawdziwą mekką fanów muzyki Techno. Miejsce, jako obiekt, w którym odbywają się imprezy jest unikatem na skalę światową. To cały czas działające Laboratorium Wysokich Napięć, posiada generator udarów 5 MV zdolny wytwarzać pioruny. Kubatura budynku wysokiego na 12 pięter oferuje gościom ponad 2000 m2 powierzchni tanecznej.
Ta wyjątkowa przestrzeń nie była udostępniona dla fanów Techno od dekady. Tej jesieni będziecie mogli na nowo odkryć, jak wyjątkowym miejscem jest Hala Najwyższych Napięć, której wnętrze ponownie zadrży od bitów o wysokiej częstotliwości.
Ceny biletów:
I pula - 70 zł
II pula - 90 zł
III pula - 120 zł
VIP ? limitowana pula dostępna tylko u Organizatora. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu.
* Uwaga, nie obowiązują ograniczenia czasowe - ceny pozostają aktualne do wyczerpania danej puli.
Bilety dostępne są u Organizatora i w sieci salonów Empik oraz na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Kontakt do Organizatora: bilety@technoinstytut.pl; tel. 501 513 5111 (pon-pt, 10:00 ? 18:00)
bilet vip kosztuje 350 zł dowiadywałem się
Martin :
A gdzie Sven
Z tamtymi leszczykami nie mają nic wspólnego.
ktoś z Lublina bądź okolic się wybiera?
z Krk/Katowic ktoś?
Do sprzedania jeden bilet z pierwszej puli . Odbiór osobisty tel. 604 439 200
Do sprzedania dwa bilety z pierwszej puli jakby ktoś jeszcze chciał
jak balet? jakies opinie? niestety nie dane mi było być i nie wiem czy żałować?
po opiniach widac ze ludzie zadowoleni, frekwencja tez chyba w porządku może bedzie okazja żeby sie jeszcze wybrac