GŁOSOWANIE - ZASADY
I tura - głosy z Gsz - 5 artystów
1. Głosowanie jest otwarte i trwa od dnia 24.02. do 02.03.
1. Głosują tylko użytkownicy Gadki Szmatki, wszyscy w górę poza GSz Newbies.
2. Każdy użytkownik oddaje tylko 1 głos w którym wymienia równo 5 artystów.
3. Głos ważny to wyłącznie taki post, gdzie w pełni wymieniamy dokładnie 5 artystów w 1 poście.
4. Postów nie wolno edytować. Posty edytowane uważane są za głos nieważny.
5. Artystów wymieniamy w kolejności 1., 2., 3. itd. artystów, których występ chcielibyśmy usłyszeć na naszej scenie.
6. Artyści otrzymują punkty: tj za miejsce 5. 1pkt, za miejsce 1. 5pkt. itd.
7. Artyści wybrani z GSz automatycznie wchodzą do składu na Silesia In Love.
II-tura (już tylko głosy organizatorów, w tym dźwiękochłonni) - do 3, 4 artystów
1. Głosowanie uzupełniające.
2. Wyjaśnianie ewentualnych odwołań, remisów itd.
3. Ewentualna dogrywka pomiędzy miejscami ex aequo.
5. Głosowanie w II turze trwa ostatecznie do 09.03.
6. Lista końcowa z wynikami zostanie ogłoszona najpóźniej do 10.03.
OSTATECZNIE ZAAKCEPTOWANO PONIŻSZE ZGŁOSZENIA
POZSTAŁE ZGŁOSZENIA NIESTETY NIE SPEŁNIAŁY ZASAD I WYMOGÓW
ARTYSTA (1)
1. Headon (Poznań)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Od techhouse - electro, minimal, techno po mocne tresorowe brzmienie.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (nagrany z winyli i CD w październiku 2013)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (set nagrany w 2012 tylko z winyli)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (jak nazwa wskazuje stary set z 2011 roku - lajtowy)
3. DOŚWIADCZENIE NA SCENIE:
10 lat na scenie, grałem a imprezach z cyklu Tresor Night w takich klubach jak Eskulap, SQ, Crossed (nie istniejący już), 8 bitów, ProjectLab i cała masa mniejszych klubów w całej Polsce.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw Organizator wielu imprez między innymi Anima Musica night, na których występowali zaproszeni przez niego goście z Niemiec, Kanady i Czech. Można było usłyszeć go w takich klubach jak Crossed (Szczecin), Eskulap (Poznań), Wagon (Wrocław), IQclub (Poznań), Cafe Mięsna (Poznań), Cute (Poznań) i niezliczona ilość mniejszych klubów w całej Polsce. Grał z takimi postaciami jak Phill Wells (Subhead/Tresor records – Japonia), Norbert Honkisch (Substanzart – Berlin), BeNi (Berlin), Feelaz, B..kidz, Peter Pain, Carla Roca, B`kidz, Liquid Sky (Tresor records / Filter Visins / Berlin) I z wieloma innymi, którzy w większym bądź mniejszym stopniu przyczyniają się do życia sceny techno w PL.
4. POSIADANY SPRZĘT:
2 x Technics SL1210 + mixer Relopp RMX 20
ARTYSTA (2)
1. Adam Ulanicki (Opole)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno, promo mix:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Adam Ulanicki jest ukierunkowany na brzmienia z pogranicza Techno. Jest to mroczne alter ego Edwina - jednego z przedstawicieli alternatywnej muzyki klubowej, który jest aktywny na scenie od 2005 roku. Adam Ulanicki oficjalnie zaczął się udzielać od 2014 roku. Na chwilę obecną jego setów możecie słuchać podczas TECHCAST - audycji na łamach radiotp.pl na kanale HYBRID GATE.
Osobiście jako DJ (Edwin), maczałem palce m.in. w INQ (Katowice), w Fortach Kleparz (Kraków), w LOG:IN (Wrocław), w ArtCafe (TORUŃ), Regres (Bytom), Regeneracja (Bielsko-Biała), poza tym cała masa lokalnych imprez (OPOLE) i wielu wielu wielu innych... No dużo tego było.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
4. POSIADANY SPRZĘT:
Cd - Player Stanton S-350 + Cd - Player Numark NDX 200 + mikser Reelop ACCES 2 USB
ARTYSTA (4)
1. Boxster + Ragi b2b (Drawski Młyn/ Wieleń)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
house, acid-house, electro, EBM, techno
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Za gramofonami wspólny debiut na Nature One 2007 - namiot Gsz. Regularnie występujący i wspierający rozwój muzyki elektronicznej w swoim regionie. Występy w różnych klubach i eventach na terenie całej Polski, np. Crossed, Boombar, IQ, Cafe Novowiejska, INQ, Insomnia itd.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
4. POSIADANY SPRZĘT:
Mikser, decki (mało realne do wzięcia z sobą), systemy, Traktor Scratch.
ARTYSTA (5)
1. Marcin Rogalski (Mysłowice)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno, ambient'
Byłby to mój sceniczny debiut. Na razie działam tylko w necie, będąc autorem co tygodniowej audycji "From Garage to The Basement" zapraszając rożnych gości promując technicznych polskich dj. Sam gram, Techno, Dark Techno jako Marcin Rogalski' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
4. POSIADANY SPRZĘT:
Traktor + MC6000 + Akai MPK Mini
ARTYSTA (6)
1. Dave-S (Warszawa) /' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
HT/schranz ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pare imprez schranz/tech/dnb w wawie – ostatnia' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
4. POSIADANY SPRZĘT :
CD player 2xcdj100s & djm400
ARTYSTA (7)
1. Smolimoli aka Bartosz Smolarek (Żyrardów) hthttp://www.gszforum.pl/Smolimoli-u309.html
2. GRANY STYL:
Acid House, Detroit House, Techno, Electro. '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Gram 8 lat, występowałem między innymi w szczecińskim Boom Barze, w warszawskim Luzztrze, Minusie, w poznańskim IQ i kilku innych miejscach. Byłem również gościem radiowej czwórki u Alexa Kubaczewskiego w audycji "BE4" gdzie zagrałem na żywo seta (' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ). Moje wybory także można było usłyszeć w Radiu Roxy w "Przelocie" u Mr. Lexa (' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ).
Prężnie działałem na lokalnej żyrardowskiej scenie angażując się w Club 3art, gdzie zaprosiliśmy najbardziej znanych dj'ów w kraju takich jak: Marcin Czubala, SLG, Pol_On, Chmara Winter, Angelo Mike, Diana D'Rouze, Mr. Lex & Novika, Bshosa.
Supportowałem również zagraniczne gwiazdy takie jak Dj Hell, Tagtraumer czy &Me.
4. POSIADANY SPRZĘT:
Gramofony, Mikser (mało realne do wzięcia).
ARTYSTA (8)
1. PaulCane (Białystok)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno,' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (ableton)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (2x Stanton ST.150 + Stanton M.203)
Występy w paru miejscowych klubach/klubokawiarniach oraz na Alter.Namiocie gdzie grał też chociażby Angelo Mike. Mam też na koncie pomoc przy organizacji paru imprez typu Original Source Up to Date czy właśnie wspomniany wyżej Alter.Namiot. Zainteresowanie muzyką elektroniczną przez 1/3 życia czyli już dobre 7 lat więc temat ogarniam. Tak na szybko i w bardzo dużym skrócie bo zajęty człowiek jestem
4. POSIADANY SPRZĘT:
Decki 2x Stanton ST.150 z systemami Shure Whitelabel (niestety padnięte obie igły i póki co nie ma kasy na wymianę...) + mixer Stanton M.203
ARTYSTA (9)
1. SKFF (Warszawa)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
techno / deep / house
Mój ostatni nagrany set sprawdzisz na'
Cześć, jestem Marcin i gram od 7 lat. Obecnie bardzo mocno skupiam się na szlifowaniu swoich produkcji szeroko pojętej elektroniki np. linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw możesz sprawdzić materiał w nieco lżejszym klimacie.
Od czasu do czasu organizuję z chłopakami kameralne bibki dla bydgoskich frików. Pożyczam wtedy dymiarke i ustawiam ją klubie oświetlonym na czerwono. Poza tym niegdyś działałem dla portalu c23.pl, ale kto jeszcze o nim pamięta... (?)
4. POSIADANY SPRZĘT:
2x CDJ 800 MK2 - logistyka to logistyka więc "w razie co" wolałbym się z kimś dogadać
ARTYSTA (10)
1. Grambit (Słupsk)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Nuta to ogolnie TECH, (w wypadku SIL widze czyste energetyczne TECHNO - nie inaczej)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
kleje bity od 2005 wiec amatorki z mojej strony by nie bylo od czasu fascynacji Dj'ka grane kilkadziesiąt imprez na terenie pomorza, organizator kilku imprez m.in. 2 dniowego festiwalu w Ustce na którym wystąpili m.in. Poziom X oraz Harty. Obecnie początkujący producent muzyczny.
4. POSIADANY SPRZĘT:
traktor+A10+2x X1+Maschine
ARTYSTA (11)
1. Lizard (Olsztyn)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL: '
granie w kilku klubach, granie w audycji radiowej
4. POSIADANY SPRZĘT:
/ mixer / Traktor / laptop (niestety nie mam mozliwosci zabrania ze soba gramofonow)
ARTYSTA (12)
1. Shari Vari (Łódź)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno / Tech House SET:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Na imprezach gram od 2009 roku. Występowałam w klubach i na imprezach typu "open air" w Polsce, a także w Austrii. Miejsca, w których grałam to m.in.: M25 (Warszawa), 8bitów (Poznań), DOM (Łódź), Cień (Kraków), Forty Kleparz (Kraków), OFF Centrum (Rzeszów), Bagdad Cafe (Łódź), Chilli Music Club (Rzeszów), Czekolada (Chorzów), Labirynt (Stalowa Wola), Lemon Sound Gallery (Radom) oraz wiele innych
4. POSIADANY SPRZĘT :
CD Playery oraz Mikser
ARTYSTA (13)
1. Thiev (Bieruń)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno / ostatni secik:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
coś tam kiedyś sie grało w fonobarze, inq czy regresie[*]
4. POSIADANY SPRZĘT :
mixer reloop 4kanalowy[stary ale dziala ] + komp + traktor + ESI gigaport + Xone:1D
ARTYSTA (14)
1. kedar (Jarocin)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL: '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ale to się zmienia szybciej niż moje majtki w bieliźniarce
jak sobie nie zorganizujemy lokalnie imprezy to nie gramy, ale już kilkadziesiąt razy udało nam się zrobić srogi balet. Ogarniamy lokalną tanc budę, inicjatywy miejskich stowarzyszeń, letnie plenery i wszystko gdzie możemy rozłożyć się z gramofonami. Każdą dziurę zatykamy muzyką nie zwracając uwagi na to czy ktoś tam jest czy nie. Od 4 lat cisnę z decków wcześniej 2 lata grałem z shit kontrolera.
4. POSIADANY SPRZĘT :
2xTechnics 1210m3d, xone 22, systemy ortofon pro s i s,
ARTYSTA (15)
1. DON COSTA (Lachowice)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Style muzyczne house ,techno House ,techno, deep house , progressive itp,
Set:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw (aktualny promo mix wkrótce...)
Mateusz pochodzi z Małopolski z Brzeszcz obecnie mieszka w Lachowicach. Swoją przygodę z muzyką elektroniczną rozpoczął w połowie lat 90, słuchając Prodigy i Underworld..... Od tego momentu do dziś trwa fascynacja muzyką underground różnych stylów tj: techno, house, minimal, progressive, deep house, jungle..itd. Po blisko 15 latach jego ambicje zmieniły się diametralnie i postanowił przenieść swoją pasję na gramofony. Zadebiutował za deckami w 2010r na festiwalu plenerowym KNS Lachowice gdzie został stałym rezydentem , w 2013 roku miał przyjemność reprezentować scene KNS na festivalu silesia in love 2013.Reprezentował scenę Pozor w Bielsku Białej.
W 2014 można także usłyszeć go na KNS festival Lachowice 2014 gdzie będzie grał u boku - KUBA Sojka ,Meg Cocaine and Senthia, Harison Hord, Deas:).
W jego setach można wyszukać wysublimowane spokojne bity, aby za chwilę uderzyć pompującym basem o częstotliwości 25 Hz!!! W swoich setach wzoruje się na takich wytwórniach jak: -bpitch control, -border community, -traumv, -fuse classics, -claue musique records....Jestem na tym forum od początku.
4. POSIADANY SPRZĘT :
Technics MK2 ,pionner djm 400 ,system ortafon concorde pro S do zabrania
ARTYSTA (16)
1. Timo Glock (Chorzów)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
techno, mnml-tech, dark techno'
linki do setów:'
Zaliczona Silesia in Love 2013 (organizator, dj), cykl Hypnotech @ INQ (współorganizator, dj), występy w Czwórce Polskie Radio @ WWA, Luzztra @ WWA, BCR Label Night (organizator, dj), Brood Audio Night (dopiero będzie w maju, organizator, dj), reszta to występy po całym kraju na przestrzeni 5 lat.
4. POSIADANY SPRZĘT :
2 x Reloop RP 2000/4000 + mixer Behringer DX626 + Traktor + Kontrol X1
ARTYSTA (17)
1. PshmS (Sztum)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno / Experimental / Industrial / Dub'
Progressive'
Gram od ponad 7 lat. Obecnie wraz z kolektywem Surówka oraz Larixem organizuję imprezy pod szyldem Fun Factory w klubie Buffet. Dotychczas grałem tylko na scenach polskich klubów m.in. w sopockim Sfinksie. Przez lata wspólnie ze znajomymi organizowaliśmy szereg imprez promujących ambitne granie z dala od wszechobecnej komercji. Od początku mojej przygody z muzyką elektroniczną jestem wierny techno. Po kilku latach grania odkryłem magię progressive, który obok techno został moja drugą muzyczną miłością
4. POSIADANY SPRZĘT:
Gramofony,Mixer, Korg nanoKontrol, Traktor
ARTYSTA (18)
1. Ebola (Poznań)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno / więcej Techno / Tech-House
Staroć jeden, generalnie techno na ~130bpm:'
Wieczorem rzucę jakieś bardziej archiwalne starocie, a i czas na cos świeżego
Na scenie mniejszej i większej od zmierzchu zeszłego tysiąclecia (1999). Najaktywniejszy w latach 2002-2007 na Pomorzu i w Poznaniu. Oprócz własnego cyklu imprez pod szyldem techno.pl, i dwóch sezonów techno w Łebie, udało mi się zwiedzić muzycznie prawie każdy zakamarek Polski. Grałem m.in. w: Eskulap, MO, IQ, 8bitów, Projekt LAB, Mięsnaw, (Poznan), Kanty (Jaworzno), Ego (Katowice), Przestrzeń Graffenberga, Paragraf 51 (Warszawa), Crossed, Boom Bar, stare Loko (Szczecin), Sfinks (Sopot), Mandragora (Gdynia), Hipnoza (Kielce) Plastelina, Kreślarnia (Koszalin) ... Poznałem tam kupe pozytywnych ludzi, wypiłem z Nimi masę piwska (wódy nie lubię) i miałem ubaw po pachy. Zdarzyły się występy radiowe (RMI, Planeta, RTS). Obecnie bardziej w stanie uśpienia / przyczajenia / pochłonięcia pracą, sporadycznie pojawiam się znienackazpłytami
4. POSIADANY SPRZĘT:
Technics SL-1210 MK2, systemy Concorde, Serato SL1, frezarka dolnowrzecionowa HUSQVARNA, atomowe poidełko dla szynszyli
ARTYSTA (19)
1. Pekin (Kwidzyn)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Tak
4. POSIADANY SPRZĘT:
xone 4d
ARTYSTA (20)
1. Mark Cane (Gliwice)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno/Techhouse w różnych proporcjach, link do promo seta, nagranego dzisiaj na pełnym spontanie:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw - sorki za małe problemy z kablami na początku seta
Grałem m.in w takich klubach takich jak: INQ (Katowice), Krakowska 180 (Wrocław), Crossed (Szczecin), Quasar (Gliwice), Trygon (Rzeszów), Pretekst (Tarnów), Ozon (Racibórz), Fabryka Drutu (Gliwice) z takimi artystami jak m.in.: Dinky, Matthew Styles, Kuba Sojka, Capitan Commodore, Siasia i inni ...
4. POSIADANY SPRZĘT:
Mixer Elcer nuo 2 + Traktor Scratch + 2 x reloop rp 6000 mk 6b
ARTYSTA (21)
1. Andrew B. aka Młody (Lębork)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno (dark, minimal, hard), czasami: Tech House, Progressive' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
( set nagrany w 2008 tylko z winyli )
Kilka występów w trójmiejskich klubach: Sfinks ( Sopot ), Metro ( Gdańsk ), Mandragora ( Gdynia ), IQ ( Poznań ), Bass Planet ( Szczecin ), 1. Klasse Lounge ( Recklinghausen – Hardway ).
Andrew B. aka Młody nie będzie twierdził, że muzyka towarzyszyła mu od najmłodszych lat i że był nią zafascynowany do dzieciństwa. Prawda jest taka, że jako nastolatek zakochał się w muzyce elektronicznej, która towarzyszy mu ona do dziś. Nie jest On „DJ”, nie grywa regularnie klubach ani nie uważa się za „DJ”. Nie gra dla pieniędzy czy popularności, muzyka jest jego ważną częścią życia, która codzienne dodaje mu siły i energii.
W młodości został najzdolniejszy uczeniem technikum mechanizacji muzyki, szybko doszedł do wniosku, że słuchanie samych setów czy ściąganie Epek z netu mu nie wystarcza. Chciał być częścią największych wydarzeń w muzyce techno. W 2000 roku, jako 15 letni chłopak sam wyruszył na polską edycje Mayday. Szybko sam rozpoczął podróżować za swoimi ukochanymi artystami po całej Europie, Berlin stał się jego drugim domem, gdzie został stałym bywalcem legendarnego klubu Tresor co roku bywał na Love Parade,
Ciągle go gnało na najlepsze eventy świata od Mayday de, I Love Techno, SoL, Time Warp DE, Monegros, Awakenings, itd. nie sposób zliczyć w ilu eventach uczestniczył i w ilu klubach bywał i bywa [Kanty, U-6311, Berghain, Loft, Cocoon, Paradiso, Metronom, Polar TV, Maria, Tresor, Weekend,]. Był jednym z tych, co potrafili spędzić całe dwa tygodnie na zamknięciu kluby Tresor w 2005 roku.
Młody godzinami spędzał czas na soulseeeku, kompletując labele i siedząc na Discogs, wiedział, że musi kupić mixer i deki. I tak zaczęła się jego przygoda z graniem. Latami, codzienne eksperymenty z mixerem – dały mu jego własny niepowtarzalny styl.
Jedno jest pewne, że swymi energetycznymi setami połamie igły, porysuje płyty tylko, aby wycisnąć ostatni bit z winyli...
4. POSIADANY SPRZĘT:
4 x Technics SL1210 mk5 + mixer Pioneer 600 + Final Scratch 2
ARTYSTA (22):
1. Tralien (Poznań)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno / Deep
Audio: (trochę stare, ale nie zagrywam setów zbyt często)'
Video:'
BIO + Info:'
Na scenie od ponad 5 lat, organizator i promotor wielu imprez w Wielkopolsce i nie tylko, w 2013 główny organizator festiwalu Malta Summer Lake. Zwycięzca konkursu radia Czwórka na set konkursowy Audioriver 2011, rezydent konkursu DJskiego START A PARTY.
Do tej pory miałem okazję wystąpić (lub w najbliższym czasie wystąpie):
Hala Arena (Poznań), Festiwal Global Gathering PL (2010), Audiolake Festiwal (2012, 2013), Beach Time Festiwal (2013), Juwenalia Poznań - Main Stage (2011) + Scena Klubowa (2012, 2013), Sfinks700 (Sopot), Nowa Jerozolima (Warszawa), INQbator (Katowice), Luzztro (Warszawa), Alter Ego (Szczecin), Brzozowa 37 (Warszawa), Cztery Pokoje (Września), SQ (Poznań), Eskulap (Poznań), 8 Bitów (Poznań), Cafe Mięsna (Poznań), Projekt LAB (Poznań), IQ/Tunel (Poznań), Audiopole (Płock), IceBerg (Słoneczny Brzeg - Bułgaria), MDT Embros - Kołobrzeg (2008-2012), Plastelina (Koszalin), Cute (Poznań)
+ Radio CZWÓRKA (Konkurs Audioriver), Radio Afera (Poznań), Radio Planeta (Poznań), Radio RMF MAXX (Poznań)
4. POSIADANY SPRZĘT:
Sprzęt: Pioneer DDJ T1 (Traktor - 4 kanały) / DJM 800 + CDJ 1000 mk3
ARTYSTA (24)
1. Camiloz (Opole)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. GRANY STYL:
Techno
Silesia In Love 2013
4. POSIADANY SPRZĘT:
posiadam własny sprzęt, cd player, mikser
Po znajomościach
1.Młody
2.Bobster b2b Ragi
3.Pekin
4.Shari Vari
5.Adam Ulanicki
szkoda Krycha i Czorta
Wbijam w ten fest bo mnie nie będzie ale co nie zmienia to faktu ,że głosować mogę...
więc korzystam...z tego przywileju
Kolejność przypadkowa.
1. Shari Vari
2. Thiev - Koń musi być
3. Boxter b2b Ragi
4. Pekin
5. Smolimoli
Have FUN
zrób osoby temat na głosowanie z sama lista artystów ..
1. Shari Vari
2. Thiev -
3. Boxter b2b Ragi
4. Pekin
5. Marcin Rogalski
Userzy którzy sobie przypomnieli o forum po kilku latach z racji konkursu niech się walą
Ostatnio edytowany przez chris85 (2014-02-24 10:51:45)
1. Boxster & Ragi
2. Marc Cane
3. Pekin
4. Timo Glock
5. Shari Vari
czortez i JRS nie zgłosili się poprawnie, a dokładniej olali sprawę i nie przesłali żadnych info
natomiast Michał Krych nie jest brany pod uwage ze względu na to, że nie jest aktywnym użytkownikiem forum.
głosowanie czas start!'
1. Pekin
2. Tralien
3. Thiev
4. Adam Ulanicki
5. Ebola
gutek81 :
czortez i JRS nie zgłosili się poprawnie, a dokładniej olali sprawę i nie przesłali żadnych info.
natomiast Michał Krych nie jest brany pod uwage ze względu na to, że nie jest aktywnym użytkownikiem forum.
artysta 21 też zbyt wielu postów nie naje**ł
na siebie nie głosujesz??
1. Adam Ulanicki
2. Boxster + Ragi b2b
3. Shari Vari
4. Pekin
5. PaulCane
1. Shari Vari
2. Timo Glock
3. Trallien
4. Boxster b2b Ragi
5. Pekin
xavery :
Wojtek :
gutek81 :
czortez i JRS nie zgłosili się poprawnie, a dokładniej olali sprawę i nie przesłali żadnych info
natomiast Michał Krych nie jest brany pod uwage ze względu na to, że nie jest aktywnym użytkownikiem forum.artysta 21 też zbyt wielu postów nie naje**ł
Ale jest bardziej związany z ludźmi z Gsz, jak inne No name, no face jacy
się zgłosili,...i nie opluwał Kuby, jak co niektórzy, dla których pan Kupczak - xyz, - ale za to grać na jego scenie chcą!!!
I to piszę biorąc pod uwagę całość istnienia statej i nowej Gsz
Ps jest masa ludz z Gsz - co nie napisali przez lata nic ...lub nigdy
może i jest związany z tobą czy innymi osobami z tego forum lecz zasady to zasady ! i jeszcze jedno możesz się nie zgodzić ale moim zdaniem forum budują osoby które się na nim udzielają i coś więcej wkładają aniżeli trzy posty w ciągu jego trwania
edit:gutek jest panem zasad
Ostatnio edytowany przez Wojtek (2014-02-24 14:37:06)
1. Andrew B. aka Młody (Lębork)
2. Pekin (Kwidzyń)
3. Ebola (Poznań)
4. Boxster + Ragi b2b (Drawski Młyn/ Wieleń)
5. Shari Vari (Łódź)
szkoda Krycha
Choć na festyny nie uczęszczam, choć nikt tutaj nie gra czegoś co by mnie ciekawiło (Chyba, że Pekin przypierdzieli tak jak kiedyś na fortach jak byłem) pozwolę sobie zagłosować.
1. Marcin Rogalski
2. Pekin
3. Shari Vari
4. Headon, bo winyl
5. kedar, losowo wybrany.
1 Pekin
2 Boxster + Ragi b2b
3 Shari Vari
4 Thiev
5 Adam Ulanicki
1.Timo Glock
2.Shari Vari