linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
W numerologii chińskiej Piątka to liczba podróżników, poszukiwaczy i odkrywców. Symbolizuje ona ruch, zmianę i nieprzewidywalność. Znaczenie liczby 5 wskazuje na ogrom chaosu w przyrodzie a także na jego dzikie piękno i potęgę. Zmiana, dzikość i nieprzewidywalność wiążą się także z omylnością i poszukiwaniem.
V
Jest sumą pierwszej cyfry parzystej 2 i pierwszej nieparzystej 3. To symbol zjednoczenia, centrum, harmonii i równowagi, istnienia materialnego, postrzegalnego. Liczba 5 uważana była za liczbę szczęśliwą. Była między innymi symbolem potęgi Boga i człowieka (rozstawione nogi i ręce oraz głowa). Mamy pięć palców u ręki, pięć palców u stopy, pięć zmysłów: wzrok, słuch, dotyk, węch i smak. Reprezentuje także człowieka i wszechświat oraz jego dwie osie pionową i poziomą, przechodzące przez wspólny środek. 5 staje się w ten sposób symbolem doskonałości i porządku. W symbolice hinduskiej 5 jednoczy w sobie 2 oznaczające zasadę żeńską i 3 zasadę męską. Wyraża w ten sposób życie. Oznacza człowieka oraz mikrokosmos. Jest to cyfra symbolizująca życie na łonie natury i jak twierdzą chińczycy tam gdzie się ona pojawia tam szczęście jest blisko. Symbolizuje również 5 świętych planet znanych pitagorejczykom.
V
PiÄ…tka to symbol podsumowania, piÄ…tkÄ… też oznaczona jest ilość scen. PiÄ…tka stanowi potężne wyzwanie stawiane tym co za poprzednie cztery edycje odpowiedzialność wziÄ™li. PiÄ…te ElectroCity staje siÄ™ faktem – również i Ty jesteÅ› odpowiedzialny za to jakie bÄ™dzie, nie pozostaÅ„ obojÄ™tny – Ty jesteÅ› przecież jego częściÄ….
BILETY DO NABYCIA W CENIE 149 PLN
na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
LINEUP W BUDOWIE:
DUBFIRE
ROGER SANCHEZ
ERICK MORILLO
KEVIN SAUNDERSON
UMEK
TODD TERRY
SANDER VAN DOORN
MARCO V
MARCO REMUS
HARDY HARD
GARETH EMERY
EDDIE HALLIWELL
LUCA BACCHETTI
LISA LASHES
NASTIA BEAUTY
MARTIN DOORLY
TIM HEALEY
KRAAK & SMAAK
ALEX KIDD
JORDAN SUCKLEY
SHOWTEK
JOWAN
DUTCH MASTER WORKS
DJ ZANY
MC DV8
SOUTHSTYLERS
ABBYS & JUDGE
KUTSKI
...kolejni artyści wkrótce
WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE IMPREZY POJAWIAĆ SIĘ BĘDĄ NA BIEZĄCO W TEMACIE A NIECIERPLIWYCH ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2010-04-29 22:14:56)
kto robi listę obecności?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
dawać tych szatanów !
• Ukryj ten wÄ…tek na stronie głównej
Jak by to był click 2 click z Richiem to pojade ^^. Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje...póki co
Davida Squalice w takim razie też można się spodziewać...chyba
Ostatnio edytowany przez Chałup (2009-12-21 20:11:31)
cykoelektryko :
dokładnie !
Chałup :
Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje...póki co
to albo cos postanawiasz albo nie..
Chałup :
Jak by to był click 2 click z Richiem to pojade ^^
richie sriczi, najebane go na festiwalach az do zrzygania, jest masa innych dj/producentów którzy obecnie kłada go na łopatki ... richiego hałtina juz nie ma, teraz jest lansiarz i trendziarz hołtin, niczym nie różniący sie w graniu od 90% czołowki światowej
Helmut Geier / Ascet :
no przeciez postanowil
dropski :
richie sriczi, najebane go na festiwalach az do zrzygania, jest masa innych dj/producentów którzy obecnie kłada go na łopatki ... richiego hałtina juz nie ma, teraz jest lansiarz i trendziarz hołtin, niczym nie różniący sie w graniu od 90% czołowki światowej
zaraz zostaniesz zjedzony !
Beezon :
dropski :
zaraz zostaniesz zjedzony !
wyjebane mam ... pozatym specjalnie na ta okazje sie nie mylem 5 dni to niech wpierdalaja do woli
Helmut Geier / Ascet :
Chałup :
Rok temu postanowiłem że wiecej się tam nie zjawie. Póki co podtrzymuje...póki co
ledwo liznął władzy, a już moralizuje
Aha, bym zapomniał
cykoelektryko :
Byc23k :
widzę, że w klasztorze szykuje się mała powtórka z globala, Dubfire i Umek, może jeszcze Wink?
Jakby dorzucili scenę dnb to już takie małe cream by z tego było
e5 :
http://www.youtube.com/watch?v=sfccD6jawAM&feature=related'
dawać tych szatanów !
podobno jestes znawca tematu, przeciez OBI a.k.a Tobias Luke to jedna osoba :F
S!CK® :
e5 :
dawać tych szatanów !podobno jestes znawca tematu, przeciez OBI a.k.a Tobias Luke to jedna osoba :F
S!CK® :
e5 :
dawać tych szatanów !podobno jestes znawca tematu, przeciez OBI a.k.a Tobias Luke to jedna osoba :F
co ty Grzesiu ćpałeś coś dzisiaj?
e5 :
S!CK® :
e5 :
co ty Grzesiu ćpałeś coś dzisiaj?
ja nie cpiÄ™, koniec OT
S!CK® :
e5 :
S!CK® :
podobno jestes znawca tematu, przeciez OBI a.k.a Tobias Luke to jedna osoba :Fco ty Grzesiu ćpałeś coś dzisiaj?
ja nie cpiÄ™, koniec OT
dobra nie musisz się tłumaczyć publicznie
e5 :
S!CK® :
e5 :
co ty Grzesiu ćpałeś coś dzisiaj?ja nie cpię, koniec OT
dobra nie musisz się tłumaczyć publicznie
ssij :F
S!CK® :
e5 :
S!CK® :
ja nie cpię, koniec OTdobra nie musisz się tłumaczyć publicznie
ssij :F
dropski :
niczym nie różniący sie w graniu od 90% czołowki światowej
Szczerze wÄ…tpiÄ™
Oj Wink mógłby być, na globalu set no.1. Choc przyznam, że Electrocity zawsze kojarzyło mi się ze świeżymi, nowymi w PL nazwiskami. Aby ten trend się utrzymał.
Co do mojego postanowienia - często zmieniam zdanie
AMERICAN GRIZZLY :
Byc23k :
widzę, że w klasztorze szykuje się mała powtórka z globala, Dubfire i Umek, może jeszcze Wink?
mam bardzo dobrą pamięć - na Globalu - WINK tak zagrał że obaczyłem jak Krzyś I. potrafi bardzo dobrze tańczyć i bawić się, i tak stwierdził:
"chciałbym aby w/w DJ zagrał w Lubiążu"
PS - DUBFIRE - przemawia u mnie na +...
xavery :
AMERICAN GRIZZLY :
Byc23k :
mam bardzo dobrą pamięć - na Globalu - WINK tak zagrał że obaczyłem jak Krzyś I. potrafi bardzo dobrze tańczyć i bawić się, i tak stwierdził:
"chciałbym aby w/w DJ zagrał w Lubiążu"
PS - DUBFIRE - przemawia u mnie na +...
no Wink zapodał poezję, zwłaszcza w zestawieniu z tym zgniatającym bassem