wtedy bedzie parada hehe
MJKriSS :
wtedy bedzie parada hehe
A myślisz że czemu organizatorzy tego B-Festynu wybrali właśnie taką a nie inną datę? Berlin Summer Rave jest największym letnim eventem w Berlinie na który zawsze tłumnie przychodzą ludzie.
Freaky :
MJKriSS :
wtedy bedzie parada hehe
A myślisz że czemu organizatorzy tego B-Festynu wybrali właśnie taką a nie inną datę? Berlin Summer Rave jest największym letnim eventem w Berlinie na który zawsze tłumnie przychodzą ludzie.
Ciekawa teoria spiskowa. Zamiast tego Summer Rave-a to bym wolał dopłacić 5 euro za ticket i wpaść do Watergate i Berghain jednego dnia.
winetu :
Freaky :
MJKriSS :
wtedy bedzie parada hehe
Ciekawa teoria spiskowa. Zamiast tego Summer Rave-a to bym wolał dopłacić 5 euro za ticket i wpaść do Watergate i Berghain jednego dnia.
ja ostatnimi czasy jak wchodzę do Tresora to mam manię że biorę co najmniej 2 płyty, ostatnio wziąłem je kosztem Watergate właśnie
Darmowe bilety do zgarniÄ™cia:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników